UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGÜR ÖZEL’E, “GERÇEK BAŞKAN MISIN?” SINAVI!

ÖNCEKİ “GÖRÜNEN-GÖLGE BAŞKAN” YAZIMIZA TEPKİ GÖSTERENLER OLDU. PEKİ O ZAMAN ÇÖZELİM: İŞTE ÖZGÜR ÖZEL’E İKİ SORU!

ÖZGÜR ÖZEL’E, “GERÇEK BAŞKAN MISIN?” SINAVI!

KEMAL KILIÇDAROĞLU, HEP “5’Lİ-10’LU” ÇETELERDEN SÖZ EDERDİ. AMA BU KONUDA ÇOK YALNIZ KALDI! ÇÜNKÜ ESAS İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NUN, SÖZÜ EDİLEN İSİMLERLE “İŞ YAPTIĞI” BİLİNİYORDU!

SORU 1- Şayet Ekrem İmamoğlu “Gölge Başkan” değilse… Siz bu “ESAS ÇETELERİN” üzerine gidebilecek misiniz?.. Kılıçdaroğlu’ndan aldığınız bayrağı “bu konuda” da DİK tutabilecek misiniz, yoksa aşağıya mı indireceksiniz? (Bu konuda, İmamoğlu’nun bu insanlarla iş yaptığını ilk Sözcü gazetesi ortaya çıkarmıştı. O yüzden İmamoğlu ile Sözcü’nün arası açılmıştı, sonra araya birileri girip barıştırdı. Siz Özgür Özel olarak, Kemal Kılıçdaroğlu gibi Ekrem İmamoğlu’na tavır koyabilecek misiniz? Ve şimdi sözü edilen bu insanların YARGI SKANDALINDA DA adı geçiyor! Ne yapacaksınız? Hele hele siz yargıyı eleştirirken bu ilişkiler ortaya çıkarsa??? Bilginiz var mı, yok mu?

SORU 2- CHP’nin yine bu iş insanlarıyla bir mahkemesi vardı! 1 Milyarlık Bankadaki parası hukuksuzca haczedilmişti. Ne oldu bu dava? İBB’yi ilgilendiren bir konuydu. Sonucu nedir? (Bizim bildiğimiz İBB, yerel mahkemede de, istinafta da, Yargıtay’da da bu davayı kazandı. Ne oldu peki? İBB’nin üst üste bomba gibi basın toplantıları yapıp bunu açıklaması, normal olandı! Ama hiç ses yok!.. Neden? O para ne oldu?) Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’yla ilgili bu olayın da peşindeydi. Peki siz ne yapacaksınız? Araştıracak mısınız? Açıklama yapacak mısınız?

Dışardaki insanlara göre “kolay” sizin için “zor” bir soru!!!

Son Güncelleme: 6.11.2023 14:32:40
ETİKETLERÖZGÜR ÖZEL