UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YARGI’DA “İLK TAŞI” CAN TANRIYAR ATTI!

“ÇÖKME”YE ÇALIŞTILAR-PES ETMEDİ, “ÖLDÜRTMEYE KALKTILAR” KORKMADI, CEZAEVİNE ATTILAR-TESLİM OLMADI! SONUÇ: YARGI’DAKİ BARONLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI!

YARGI’DA “İLK TAŞI” CAN TANRIYAR ATTI!

İKİ YILDIR, YARGI İÇİNDEKİ BU “KARANLIĞI” ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORDU! ÇOK UĞRAŞTI, BAŞINA ÇOK BELA ALDI AMA VAZGEÇMEDİ!

Diğer gazeteciler, O’nu aradı, uyardı. “Sizin UçanKuş’ta çıkan haberler hep doğru ama çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bir şey uydurup seni hapse attırırlar” dediler!

Can Tanrıyar ise onlara, “Daha fazlasını yaptılar. Şirketimize çökmeye çalıştılar, olmadı bu kez tüm malımıza mülkümüze çökmek için uğraştılar. Devletin karakolunun içinde bile öldürtmeye çalıştılar. Ben yakında, gazetecilikte 50. Yılıma gireceğim. Bu saatten sonra benim korkmam mümkün mü?” dedi.

Şaşırdılar… Ve sordular:

“Sana nereden bulaştılar? Sen aslında magazin ağırlıklı yayın yapıyordun?”

“O uzun hikaye… Bunların parası da var, her yerde gücü de var ama yollarına çıkanları anında bitirmek için magazini de ellerinin altına almayı planlamışlar”

Yine sordular:

“Ne yapacaklarmış  ki?”

“Bel altı vuracaklarmış. Tehdit-şantaj v.s”

“Kimlere?”

“Özellikle siyasilere, belediye başkanlarına… Partisinin ne olduğu fark etmeksizin belediye başkanlarına kadar… Elimde delilleri de var”

“Abi seni uyaralım, biz bir ara girdik senin bu odaklandığın yerlere, bir anda cezaevinde bulduk kendimizi… Baktık kimse girmiyor, sustuk”

“Benim bu saatten sonra korkacak bir şeyim yok”

“Bulur, buluşturur cezaevine attırırlar seni…”

“Hayatımda hiçbir yanlış-hata yok”

“Anlamıyorsun abi, uy-du-rur-lar”

“Ne var, gider yatarım da ben… Hayatımda hiç ceza almadım, cezaevi de görmedim. Bu da eksik kalmasın bari 😊 Zaten çok kafa dinlemeye ihtiyacım var 😊

GÜLÜŞMELER…

Sonra, final sözleri:

“ABİL İLK TAŞI ATMAK TEHLİKELİDİR. Bu konunda yanında da pek kimseyi bulamazsın. Yalnız kalırsın”

DEVAMI UCANKUS.COM’DA

Can Tanrıyar da “Bana Allah’ım her türlü gücü-direnci verir” dedi ve OLANLAR!..

Bu sohbet tam anlamıyla oldu ve Can Tanrıyar da garip bir “yağmaya teşebbüs” suçuyla (!) 7 Aydır cezaevinde! Ama tam da dediği gibi DİMDİK AYAKTA, HİÇ PES ETMİYOR, ETMEYE DE NİYETİ YOK.

Hatta yatışı uzadıkça bu ORGANİZE SUÇU işleyenlerin kendi kendine ortaya çıkacağına inanıyor.

İşte tam bu sırada arka arkaya RAPORLAR ve Anadolu Adliyesi Başsavcısı İsmail Uçar gibi CESUR bir HUKUK ADAMI çıktı ortaya ve DEVAMI (!) da gelmeye başladı. Baronlara, kim Can Tanrıyar’ı “ÇANTADA KEKLİK” gösterdiyse, o ekibin başını fena yaktı! 

Son Güncelleme: 6.11.2023 10:38:25
ETİKETLERyargı