UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİLİVRİ’YE DAHA ÇOK GAZETECİ GELİR!!!

CAN TANRIYAR: “BAZI MUHALİF GAZETECİLER HSK RAPORU’NU BİLE ÇARPTIRARAK YAYINLIYOR, HALKI KANDIRIYORLAR” DEDİ!

SİLİVRİ’YE DAHA ÇOK GAZETECİ GELİR!!!

7 AYDIR SİLİVRİ’DE BULUNAN CAN TANRIYAR, “SİLİVRİ MARMARA CEZAEVİNE DAHA ÇOK GAZETECİ GELİR. AMA MUHALİF OLDUKLARI İÇİN DEĞİL, ORTAYA ÇIKAN YARGI SKANDALLARINI KENDİLERİNE GÖRE SANSÜRLEYİP, EKSİK VE YANLIŞ BİLGİ VERDİKLERİ İÇİN!.. BİLE BİLE YAPILAN “EKSİK”, “YALAN”LA AYNI ANLAMA GELİR!

“İşte Timur Soykan bile ortaya çıkardığı haberin arkasında duramadı. Bir kere TAM yazdı. Sonrasında “NE OLDUYSA” haberinin yarısını yok saydı!.. Ve böylece olayı Anadolu Başsavcısı ile bir-iki hakimin çekişmesine döndürdü!.. Aslında kendi kendini tekzip ediyor.

Yeni gözaltına alınan değerli gazeteci Tolga Şardan ile Cengiz Erdinç de öyle “NEDENSE” sadece bir “UCUNDAN” tuttular, BÜYÜK RESMİ görmekten (Ki Timur Soykan’ın HSK Raporu’nda var) kaçındılar. Cengiz Erdinç de değerli bir gazeteci… Ama işte)

İkisinin de kariyerine yakışmayan hareketler bunlar!.. Üzücü… Ve bir şeylerden KORKTUKLARINI gösteriyor. Ancak böyle davranınca, aynı zamanda “BİRİLERİ”NE karşı da “GÜÇSÜZ-KORKAK” görünüyorlar. O zaman KORUNMASIZ kalırlar. Burada herhangi bir yerde Tolga Şardan’a denk gelirsem, merakla neden böyle yaptığını soracağım! Ben zaten “HABERLER yüzünden” burada değilim ki değil mi SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM???? 😊 Benim suçum “YAĞMA” değil mi SİZCE??? 😊 Barış Terkoğlu’na da Barış Pehlivan’a da Murat Ağırel’e de sorun!!! Onlar benim neyle-kimle ölümü göze alıp mücadele ettiğimi ve sonucunda nasıl “YAĞMACI” olduğumu bilirler! O zaman savcılık ne açıklıyorsa, öyle bakalım! Merdan Yanardağ, PKK’lı, Tolga Şardan ile Cengiz Erdinç HALKI KANDIRAN ÜLKEDE KAOS çıkarmaya çalışan insanlar!

Bu ülkedeki en trajikomik bölünme de, sadece solcu-muhalif olanlara GAZETECİ denilmesi

Benim gibi SAĞ GÖRÜŞLÜ-DİNDAR-MİLLİYETÇİ olursanız, sizden ancak “YAĞMACI” olur ve İSMİNİZ bile anılmaz 😊

Hatta bugünlerde YARGI’da ortaya çıkan skandalların çirkin kahramanlarını 1.5 sene önceden yazsanız-haber yapsanız bile!!!

Siz hala yaşadıklarınız-skandalla ilgili yazılarınızı SİYASİ diye yazıp, ya kendinizi kandırın, ya da birilerini kurtarın!

Siyasi olsaydı, benim ne işim vardı burada? Biz bu şimdilerde gündeme gelen konuları 1.5 sene önce yazdık ama tam ANA DAMAR’ı yakalayarak!..”

(CAN TANRIYAR’IN AÇIKLAMASININ DEVAMI YARIN SAAT 10.00’DA)

Son Güncelleme: 4.11.2023 23:02:19
ETİKETLERsilivri