UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKREM İMAMOĞLU VE KEMAL KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaferle ayrılan Erdoğan'ın seçilmesi sonrası CHP'de taşlar yerinden oynarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'na aday olacağı sinyalleri vermesi istifa çağrılarına neden oldu.

EKREM İMAMOĞLU VE KEMAL KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA BİR ARAYA GELECEK

Ancak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun önünü kapatarak istifa etmeyeceğini açıkladı. İki lider bugün Ankara'da bir araya gelecek ve görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden zaferle ayrılan adayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olması CHP'de taşların yerinden oynamasına neden oldu.

İMAMOĞLU "DEĞİŞİM" ATEŞİNİ YAKTI

Seçim mağlubiyeti sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "değişim" ateşini yakarken, yaptığı art arda açıklamalarla CHP Genel Başkanlığı'na aday olacağının sinyali verdi.

KILIÇDAROĞLU: GEMİYİ SAĞLAM LİMANA GÖTÜRECEĞİMİ HERKES BİLSİN

İstifa çağrıları yapılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise "İstanbul'u da düşünmek zorundayım" diyerek İmamoğlu'nun önünü kaparken, görevinden istifa etmeyeceğini dün partisinin grup toplantısında yaptığı "Ben bir genel başkan olarak partimin sadece bugünü ve yakın geleceğini değil uzun hedefli yapısını düşünüyorum. Gemiyi sağlam limana götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi sağlam limana götüreceğimi herkes bilsin" açıklamasıyla resmen ilan etti.

İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA GÖRÜŞECEK

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Ankara'da bir araya gelecekleri öğrenildi. Görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı ise büyük merak konusu.

Son Güncelleme: 14.06.2023 11:45:28