UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEPREM YARDIMLARINI ÇALAN KİŞİ POLİS ÇIKTI!

MERAL AKŞENER’İN “BRÜTÜS HAREKATI”, BİR YANDAN DA “DEPREMİ UNUTTURMA” HAREKATI GİBİ GÖRÜLSE DE, DEPREM SONRASI YAŞANANLAR O KADAR ACI Kİ!.. VE ÇIKAN HABERLERİN SÜREKLİ İNKAR EDİLMESİ, YAŞANANLARIN KAPATILMAYA ÇALIŞMASI!..

DEPREM YARDIMLARINI ÇALAN KİŞİ POLİS ÇIKTI!

Eskiden bu “yalanlama” görevi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’daydı.

Şimdi ise bu görevi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu üstlenmiş gibi!..

İnsanlar Hatay’da su yokluğundan bahsediyor, Soylu çıkıyor, “Yok öyle bir şey “ diyor. Sürekli benzer haberleri her yerde görüyoruz. O zaman da, “Birileri provakatörlük yapıyor” deniyor!

İnsanlar canının, yaşamın derdine düşmüş, yalandan “su mu yok” diyecek?..

Bölgeye giden gelen herkes “Durum TV’de izlediğimizden çok farklı, çok kötü, TV’ler hep aynı yeri gösteriyor, öyle değil” diyor!

Yani bunu mu tartışacağız. Zaten son olayların, deprem sonrası yaşanan bu çaresizliği kapatılmaya çalışılması da ayrı bir dert!..

Bu konuda bir tane gerçek var! Orada deprem sonrasını yaşayan milyonlar Türkiye’nin bütün şehirlerine dağıldı. İstanbul’a da çok gelen var. Anlattıklarını dinleseniz şok olursunuz! Ve şunu söyleyelim, bu FISILTI GAZETESİ kadar güçlü hiçbir şey olamaz. Ne medya, ne sosyal medya… Bu insanların anlatıyor da anlatıyor. Yani bu kısır tartışmayı bırakalım. Kızılay’ı bile unutturdunuz! Hadi şimdilik unutalım, ona da razıyız. Ama bölgedeki rezaletlere bir son verilse…

İşte bugün her yerde şu haber var:

“Deprem bölgesinde büyük bir skandal ortaya çıktı. Bölgede görevlendirilen bir emniyet müdürünün görev yerine dönerken depremzedelere gönderilen yardımları çaldığı tespit edildi. Kamera kayıtlarından durum tespit edilince savcılık talimatıyla söz konusu emniyet müdürünün evinde arama yapıldığı, çok sayıda yardım malzemesinin ele geçirildiği iddia edildi. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı; Emniyet Müdürü'nün açığa alındığını bildirdi”

Hadi aradan bir çürük yumurta çıkmış diyelim ama o malları alıp, toplayıp, Tekirdağ’a kadar nasıl götürebildi?.. Hiç kimse görmedi mi?.. Bu sorumuz Sayın Süleyman Soylu’ya…

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 6.03.2023 01:26:09
ETİKETLERDEPREM YARDIMLARI