UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAY KEMAL SAFRAYI ATTI, SAVAŞI AÇTI!

HEM DE AKŞENER UÇAR UÇMAZ, 24 SAAT İÇİNDE 5’Lİ, 10’LU ÇETELERE KARŞI HEMEN HAREKETE GEÇTİ! BU KONUDA KENDİSİNİ KUTLUYORUZ!

BAY KEMAL SAFRAYI ATTI, SAVAŞI AÇTI!

ÇÜNKÜ, ARTIK ANLAŞILDI Kİ, HALKIN, HEPİMİZİN PARASI OLAN BU 418 MİLYAR DOLARIMIZI GASP EDİP, YURT DIŞINA KAÇIRANLARLA BAY KEMAL ÇOK İYİ MÜCADELE EDECEK! BİR DE ŞİMDİ, BU ALKIŞLANACAK HAREKETE YENİ YETME ADAY ERSAN ŞEN TEPKİ GÖSTERMEZ Mİ? PES DİYORUZ AVUKAT VE SANA KIRMIZI KART GÖSTERİYORUZ!

Para’nın gücü, yıllardır siyasetin ahlakını bozan bir kavram… Bu sadece Türkiye’de değil, dünyada da büyük problem…

Ve bu para gücüyle savaşmak her babayiğidin harcı değil!

Ancak Türkiye’de şu ısrarlı ve kararlı duruşuyla Kemal Kılıçdaroğlu büyük takdiri hakediyor.

Şimdi diyebilirsiniz ki, “UçanKuş siz tarafsız değil miydiniz?..” diye! Tarafsızız ama halkımızın, devletimizin kim yanında olursa, tabi ki onun arkasında olacağız. Desteklemekle de kalmayıp, medya olarak ne kadar istihbarat vs gücümüz varsa onu da kullanıp, biz de yardımcı olacağız. Medya’nın esas görevlerinden biridir bu… Ve şu anda Kılıçdaroğlu’nun gaza basmasıyla birlikte ülkesini seven, hırsızlara göz açtırmak istemeyen medyanın bir bölümü de bildiklerini yazmaya başladı. Hatta bu kadarla da kalınmamalı, sosyal medya da bu konuda aktif olmalı…

Kılıçdaroğlu’ndan sonra bugün biz de, bize gelen istihbaratları, bilgileri paylaşacağız.

Dün o kadar karışıklık içinde şu malum hırsızlarla ilgili attığı tweet, yüreğimize su serpti. Zamanlaması manidar olan bu tweet’ten de, herkes gibi biz de mesajı aldık!

Peki ya taze aday Ersan Şen’in tavır yapması, “Geçmişle hesaplaşmayalım” demesi! (Videoda) Yahu hırsızlar paralarımızı almış kaçıyor, senin müvekkilin mi ki bunlar, Kılıçdaroğlu’nun yoluna taş koymaya kalkıyorsun? Otur, SIFIR!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 6.03.2023 01:24:32
ETİKETLERKEMAL KILIÇDAROĞLU