UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKŞENER’İN “ÜST AKLI” KİM?

HERKES ŞAŞKIN, MERAL AKŞENER KENDİ ETTİ, KENDİ BULDU, ORTADA KALDI! BİR İNSAN BUNU KENDİNE YAPMAZ! ÜST AKIL, “5’Lİ ÇETE” Mİ, “FETÖ” MÜ?

AKŞENER’İN “ÜST AKLI” KİM?

ÖNCELİKLE İYİ PARTİ’YE OY VERME DÜŞÜNCESİNDEKİLER ŞOK’TA!.. ŞU ANDAKİ DÜZENİN DEĞİŞMESİNİ İSTEYEN, ÜLKEDE YÜZDE 50’Yİ TEŞKİL EDEN İNSANLAR, ŞAŞKINLIK İÇİNDE…

Kendisine ve partisine büyük zarar veren ve 6 saat içinde bugüne dek eşi görülmemiş bir hızda tepkilerin odağı olan Meral Akşener, kendisini nasıl bu duruma düşürdü?

A-5’li çete iddiaları: Meral Akşener’in, İBB’de halen faaliyetlerini sürdüren 5’li çete ve taşeronlarıyla çok sıkı ilişkisi olan Ekrem İmamoğlu vasıtasıyla bu insanlarla çok yakınlaştığı ileri sürülüyor. Akşener’den, “Kılıçdaroğlu’nu bizden uzak tut” talebinde bulundukları, Meral Akşener’in, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bu konunun sonraya bırakılmasını rica ettiği iddia ediliyor. Fakat, Kılıçdaroğlu’nun Londra’ya bile gidip, adresler gösterip, “hesap sorma” olayından vazgeçmediği ortaya çıkınca, Akşener, 5’li Çete’nin bastırmasıyla, kendi kaybetmeyi de göze alıp, Kılıçdaroğlu’nun seçilememesi için bu operasyonu yaptığı söyleniyor. Bir çok önemli yazar da şu anda, buluşma yerleri, görüşme günleri başta olmak üzere bir sürü iddiaları gündeme getiriyor.

B-Yine Fetö mü?.. Fetö’nün hiç işine gelmeyecek bir insan Kemal Kılıçdaroğlu!.. Aynı üstte yazdığımız tarzda baskılar söz konusu olmuş olabilir. Fetö’yü “bitti” zannedenler, “Hala mı Fetö” demesin, ciddiyetle takip etmek lazım…

C-Erdoğan’dan gizli bir hareket mi geldi?.. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Meral Akşener’in eşiyle yakın dost olduğu biliniyor. Ancak şayet böyle bir şey varsa, zaten Cuma gününe kadar ortaya çıkacaktır!

BİZCE, (A) ŞIKKI!.. BİZİM FİKRİMİZ BU YÖNDE!.. VE BU, BUGÜNKÜ DÜŞÜNCEMİZ DEĞİL, BUNU DEFALARCA DİLE GETİRMİŞTİK, ŞİMDİ BAZILARI YENİ FARKETTİ!.. (VİDEOA’DA VAR) ÇÜNKÜ ISRARLA, ÖZELLİKLE İMAMOĞLU’NU İSTEMESİ, İMAMOĞLU’NUN İSTANBUL’DA VERDİĞİ İHALELER’İN BU ÇETE VE ÇETE YAKINLARINA GİTMESİ, BİZİ (A) ŞIKKININ DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYE İTİYOR!

Sizce?..

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 5.03.2023 15:28:10
ETİKETLERmeral akşener