UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHP, AKŞENER’İ AFFEDERSE HAYATININ HATASINI YAPAR!

CHP, İYİ PARTİ’NİN SON HAMLESİYLE ASLINDA O KADAR BÜYÜK BİR AVANTAJ YAKALADI Kİ!

CHP, AKŞENER’İ AFFEDERSE HAYATININ HATASINI YAPAR!

Özellikle mağdur duruma düşen, ihanete uğramış Kemal Kılıçdaroğlu o kadar büyük bir avantaja sahip ki şu an!..

Ak Parti o kadar oy kaybına uğramasına rağmen oylar anketlere göre Millet İttifakı’na çok az gidiyor, “kararsız”da duruyordu.

Bu olayla beraber rüzgar o kadar değişti ki, bir hafta sonrasında yapılacak anketlerde CHP’nin yüzde 30’un üstüne bile çıkarak, birinci parti olacağı konuşulmaya başlandı!

Oy’lar sadece Ak Parti’den gelmeyecek, “oyunu bozan” durumundaki İYİ Parti’den de CHP’ye çok ciddi bir geçişinin olacağı söyleniyor.

Ancak bu konularda hep barışçıl tarzıyla dikkati çeken Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in son yaptıklarını affeder ve tekrar Millet İttifakı’nın içine girmesini kabul ederse, hayatının fırsatını kaçırır ve film başa sarar!

Bu arada işin içinde yine Ekrem İmamoğlu var. Videoda görebileceğiniz gibi İBB içinden İYİ Partili İbrahim Özkan’a tweet attırıyor. “Buluşacaklar” falan denilip, yeni gündem yaratılmaya ve Akşener, İmamoğlu vasıtasıyla kanal yapıyor!

İşte pişmanlık çok kötü bir şeydir. Çünkü yaşayacağınız başka olaylarda yapabileceğiniz bir şey olmayabilir. Ama pişmanlık öyle mi? Direkt sizin yaptığınız bir hatadır ve bu yüzden çok üzülürsünüz!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CpX06_eNJQO/

Son Güncelleme: 5.03.2023 00:38:25
ETİKETLERchp akşener