UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞIRACI İLE BOZACI!

UÇANKUŞ İÇERİSİNDE KONUŞURKEN, BAZEN, İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN İSMİNİ BİLE ARTIK İSMAİL İMAMOĞLU DİYEREK KARIŞTIRDIĞIMIZ BİLE OLUYOR!

ŞIRACI İLE BOZACI!

Nedir bu yakınlığın sırrı! Hadi bu durum, Fatih Portakal için geçerli olsa “Eski okul arkadaşları” deyip, öküzün altında buzağı aramayız da! İsmail olunca!

Şu videoya bakar mısınız, Ekrem İmamoğlu’ndan daha fazla Ekrem İmamoğlu olmuş, İsmal Küçükkaya… Böyle bir gazetecilik var mı? Güya bir de “yandaş medya ve yandaş yazarlar” diye başkalarını eleştirmiyor mu? Kendisi çok daha beterini yapıyor!

Bu ilişkiler nereden mi kaynaklı? Bazı ortak tandıkları iş insanlarından! Hem de Ak Partili görünen iş insanlarından! Hem de İBB’ye haksız haciz yaptıran iş insanlarından… Neler olmuşsa, İmamoğlu’nun o insanlara “başka şirket ismiyle” tekrar iş vermesine kadar giden bir hikaye!..

Bu arada, rating rekortmeni Fox Haber’in tepe ismi Doğan Şentürk’ün neden İsmail Küçükkaya’dan vazgeçtiğini şimdilerde çok iyi anlıyoruz. Şu seçim bittikten sonra, ya Doğan Şentürk konuşursa!!! İşte o zaman bizler de daha açık yazacağız!

İsmail’in şu videodaki konuşması lütfen genç gazetecilere örnek olmasın! Aman ha!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 3.03.2023 12:26:30
ETİKETLERERKREM İMAMOĞLU