UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKŞENER ÇIKMAZDA!

İyi Parti Genel Başkanı’na boşa kürek çektiriyorlar. İşte 6 Madde’de olayın gerçeği…

AKŞENER ÇIKMAZDA!

1-Kılıçdaroğlu’na karşı duruşunun, başka güçler, özellikle de “Bay Kemal” işine gelmeyen iş insanlarından kaynaklandığını herkes biliyor.

2-İmamoğlu’nun CHP’nin çete diye adlandırdığı isimlerle gizli gizli iş yapması, zaten İmamoğlu’nun adaylığını imkansız kıldı. Yerel seçimde bile aday gösterilmesi zor. Akşener bu konuyla ilgili boşu boşuna çok zaman kaybetti.(İmamoğlu şu ara son umut her gün bir TV’de, ama o da boşa kürek çekiyor)

3-CHP, Meral Akşener istedi diye belediye başkanlarından birinin istifa edip, İstanbul’un ya da Ankara’nın Ak Parti’ye geçmesini kabul eder mi? Bu durum zaten Erdoğan’ın da en çok istediği şey… Bay Kemal’i sürekli eleştirip, “Ondan bir şey olmaz”a getirip, oy deposu olan o iki şehirden birini hemen seçim öncesi almak Erdoğan’a büyük avantaj getirir!

4-Meral Akşener koptu diyelim, CHP-Kılıçdaroğlu bir şey kaybetmez! İYİ gider HDP gelir! İttifak adayının oy oranı yine yüzde 50’yi geçer! Akşener, Erdoğan ve diğer adaylarla ikincilik için yarışır!

5-Akşener bu saatten sonra Erdoğan’ın yanına da gidemez. O kadar laftan sonra oy oranı bir anda barajın bile altına inebilir.

6-En önemlisi… Akşener’in partisi geçen seçimde Kılıçdaroğlu sayesinde Meclis’’e girmişti! Türk halkının hiç kabul etmeyeceği şey, nankörlük!.. Ve aslında bu seçim Erdoğan ve Erdoğan’ı istemeyenlerin yarışı… Akşener’in şu saatte yapacağı bir kopuş, kendisine karşı büyük antipati duyulmasına sebep olacaktır. Zaten şu gündemiyle bile çok güven kaybediyor.

SONUÇ OLARAK, AKŞENER, 6’LI MASA’DAN KOPARSA, HEM KENDİSİNİN, HEM PARTİSİNİN EMEKLERİNİ HEBA ETME DURUMUYLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR, HATTA SİYASETTEN SİLİNEBİLİR!

Ya, çevresindeki iş insanlarına güvenip bu kumarı oynayacak, ya da çıkıp, “Siz dedikodulara bakmayın, bizim de adayımız tabi ki Kılıçdaroğlu” diyecek! BİZCE, PAZARTESİ’Yİ BİLE BEKLEMEDEN BUGÜN ÇIKIP “BİRLİKTE YOLA DEVAM” DER. Sizce?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.03.2023 11:45:03