UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLINDA ERDOĞAN, DİREKT KENDİ İZLESEYDİ!

KENDİLERİNE KARŞI BİR HİCİV YAPILDIĞINI HEMEN ÇÖZERDİ!

ASLINDA ERDOĞAN, DİREKT KENDİ İZLESEYDİ!

Ancak, çevresi bir çok konuda olduğu gibi yine yanıltmış Erdoğan’ı!

Biliyorsunuz, Erdoğan, slogan olarak, zamanında, Menderes’in muhalefetteyken, iktidar yarışı yaptığı sırada hükümete karşı kullandığı “Yeter artık söz milletin” sloganını kullanmaya başlamıştı!

Ancak kim, ne düşündü de önerdi bunu! Belli ki Erdoğan’ın çevresindekiler, “Bu bir muhalefet deyişi! İktidara gelmek isteyenlerin, halkın kötü durumda olduğunu düşünen muhalefetin kullanacağı bir söz. Çünkü, ‘Yeter artık, söz milletin’ dendiğinde, iktidar hedef alınmıştır. Hiç bir konuda bir yaptırımı olmayan muhalefete yeter artık denmez ki” diye uyarmamışlar Erdoğan’ı!

Biz daha önce de yazmıştık, “Burada bir mantık hatası var. Tahminimiz, kısa sürede vazgeçerler bu yanlış mesajlı slogandan” diye…

Ama bir baktık bugün yine aynı slogan…

Bu arada, muhalefet de bu mantık hatasını hemen yakalayıp, CHP başta olmak üzere bir çoğu durumu ti’ye almaya başladılar!

Fakat videodaki konuşmadan anlaşılıyor ki, bu durumu da Erdoğan’a farklı bir şekilde yani “Sloganımızı çaldılar” diye aktarmışlar!!! Cumhurbaşkanı’nıda böyle kontrada bırakıyorlar!

Çünkü kimsenin bir şey çaldığı yok, günlerdir bu durumu espri kaynağı yapmış durumdalar!

Başta, şu anda en yakınları olarak bilinen İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan olmak üzere kimse bir şey söylemiyorsa, diğerleri de seyirci kalıyorsa, yazık Erdoğan’ın haline… 20 sene çevrendeki herkesi sırtında taşı, şimdi sanki boşvermişler gibi! Ve Erdoğan adeta yalnız kalmış, kimseye güvenemiyor gibi bir izlenim içersindeyiz.

Siz ne dersiniz? Bir de bu sloganı ve Menderes’i överken, “Her ne kadar sonu idam sephasında bitmiş olsa da” demesi!!! Yani bu seçim arefesinde olanları cidden aklımız almıyor. Kim hazırlıyor, yazıyor bu metinleri? Daha önce de yazdık, Erdoğan’ın 6’lı Masa’dan daha büyük problemi, bizce içeride!!! Biz UçanKuş Medya olarak böyle düşünüyoruz. Ya siz?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 27.01.2023 22:48:01
ETİKETLERerdğan