UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES YANLIŞ YERDEN BAKIYORDU

ANCAK UÇANKUŞ “6’LI MASA HALA ADAYINI BELİRLEYEMEDİ” KONUSUNUN MÜTHİŞ BİR PR ÇALIŞMASI OLDUĞUNU YAZIYORDU.

HERKES YANLIŞ YERDEN BAKIYORDU

Bu olay, siyaset dünyasındaki gelmiş geçmiş en büyük PR çalışması! Yüzde 2-3’lük partiler bile bu PR çalışması sayesinde büyük bir parti gibi oldular.

Yaratılan sanal tartışmayla Türkiye’de siyasetle ilgili, ya da değil, 6’lı Masa’yı bilmeyen, konuşmayan kimse kalmadı!

Bu tip başarılara siyasette, Ak parti adına rahmetli Erol Olçok, Magazinde ise bizim patron Can Tanrıyar, olmadık kişileri şöhret ederek ulaşmıştı. Hatta Tanrıyar sonra siyasete atladı ve hala kapalı kapılar ardında boş durmuyor! Spor’da ise rahmetli Hıncal Uluç bir efsane. Ama bunların hiç biri “6’lı Masa’nın adayı kim” projesi kadar büyük bir başarı yakalayamadı! Çünkü, bu projedeki en önemli özellik, yandaş ya da candaş, herkesi oyunun içine alması!

Bu projenin “fikir babası kim” bilmiyoruz ama tebrik ediyoruz. Aslında her şeyi belli olan, yani içlerindeki en büyük partinin, yani CHP’nin Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, aday olacağı belliyken, ikinci büyük parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başbakanlığa talip olduğu açıklanmışken, “6’lı Masa Takımı” planı mükemmel yürüdü. Herkes bu oyuna düştü, iktidar dahil! Şöyle bir film gibi bakarsak: EN İYİ FİLM: “6’LI MASA TAKIMI”, EN İYİ SENARYO YAZARLARI: 6’lı Masa, EN İYİ PR DESTEĞİ: 6’lı Masa’yı dilinden düşürmeyen Erdoğan,EN İYİ YARDIMCI PR DESTEĞİ: Sürekli 6’lı Masa’yı anons eden Bahçeli, EN İYİ “KÖTÜ ADAM”: Ekrem İmamoğlu, EN İYİ “İYİ ADAM”: Mansur Yavaş, EN İYİ ERKEK OYUNCU: Kemal Kılıçdaroğlu, EN İYİ KADIN OYUNCU: Meral Akşener, FİLMİN YAYINLANDIĞI SALONLAR: Tüm Medya!

Bu yazıdan sonra AKP ve MHP belki artık 6’lı Masa’yı diline dolamaz ancak “At’ı alan Üsküdar’ı geçti” zaten! 6’lı Masa’nın adayı Türkiye’nin gündemi oldu. Gündemi de onlar belirliyor artık! Dün, bir anda Erdoğan’ın aday olamayacağını konuşuyorlar, sabah tüm Ak Partililer cevap peşinde!

Medya da bizim aylar öce yazdığımız bu konuyu, daha bu hafta çözebilmeye başladı. Yapılan dedikoduların tersine, seçildiklerinde değiştirecekleri bürokratlara kadar geldi artık konu! Erdoğan bu kadar yalnız kalmasaydı, gelir miydi bu oyuna?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 27.01.2023 22:47:08
ETİKETLER6'li masa