UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REZALET BÜYÜYOR!

YILLARIN GAZETECİSİ REHA MUHTAR NEREDEN ÇIKTI DİYECEKSİNİZ? AVUKATLARI SEREN’LE AYNIYMIŞ MEĞER! ZOR DURUMDA KALAN SEREN, BU KEZ REHA MUHTAR’I VE AVUKATINI HEDEF GÖSTERDİ! HATTA BU OLAYLARI ANLATIRKEN, ARTIK DAVASI SIRASINDA REHA MUHTAR’IN ŞAHİTLİĞİNİ BİLE YAPMAYACAĞINI DA SÖYLEDİ! PEKİ, BU SES KAYITLARINI BEYAZ TV’DE YAYINA KİM VERDİ! ONU DA MI KENDİ AVUKATI YA DA REHA MUHTAR YAPTI???

REZALET BÜYÜYOR!

Televizyon dünyasında eşi görülmemiş harakiri konusunda panikleyen Seren Serengil, program sonunda öyle şeyler söyledi ki!

Program yapımcısı Bilal Özbilge’ye de yazık oldu bu arada!

Detayları bir önceki haberde okudunuz. Şimdiki ise post’ta…

Bu olay, olağanüstü ceza ve tazminat davalarına konu olacaktır!

Televizyon tarihinde çok pot kırılmıştır ancak böyle bile bile kendi kanalında harakiri yapıldığı görülmemiştir.

Bu arada, Reha Muhtar abimizi, patronumuz Can Tanrıyar’dan çok dinlemişizdir. Çok iyi bir tv’ci olduğunu biliyoruz ve anladığımız kadarıyla bu kadar ucuz bir olaya girecek biri değil…

Olay net belli! Olan Bilal Özbilge’ye ve Beyaz TV’nin itibarına oldu! Seren yine Reha Muhtar, avukatı vs diyerek kendini sıyırmaya çalışacaktır. Ama buradaki en büyük hatası, daha önceden de elinde bu kayıt olduğunu söyleyip, adeta tehdit etmesidir!

Sarhoş bile denilerek söylenmedik söz bırakılmayan avukat Feyza Altun’a ise hiç bir şey olmaz, bize göre… Çünkü özel hayatı bile ifşa edilen avukat Feyza Altun, bu olayın mağdurudur.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 27.12.2022 17:43:25