UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ TV HARAKİRİ YAPTI!

BÖYLESİ HİÇ GÖRÜLMEDİ! BİR KANAL, BİR KANAL SUNUCULARI VE BİR KANAL YAPIMCISI KENDİNİ GÖZ GÖRE GÖRE YAKAR MI?

BEYAZ TV HARAKİRİ YAPTI!

Olaya bakın!Beyaz TV sunucularından Seren Serengil, gizlice avukat Feyza Altun’un sesini kayda alıyor.Sohbet ediyorlarmış gibi konuşturup, özel şeyleri, karşı tarafı oyuna getirerek, tümüyle kaydediyor. Ve bu sabah… Akıl almaz olan Beyaz TV’nin bu gizli kayıt konuşmayı ekrana vermesi!

Öncelikle bu büyük bir suç! Bir avukat, aynı zamanda devlet memuru statüsünde! Zaten herhangi birine de yapılsa da ciddi bir suç ama avukata yapıldığında çok büyük bir suç!

Peki yayınlanan ses kaydının bariz bir şekilde Beyaz TV aleyhine olması! Söylemezsem Olmaz programının yapımcısı Bilal Özbilge’nin yasaklı madde kullandığı ve kullanırken de, videoya çekildiği anlatılıyor programda… Yani kendi programlarında! Düşünün bu konuşulurken, Bilal rejide ve stüdyoda ise bunlar konuşuluyor. Hemen şunu söyleyelim, Bilal, Beyaz TV’ye UçanKuş TV’den geçmiş bir arkadaşımızdır ve biz yasaklı madde kullandığına hiç şahit olmadık. Kendi kanalında iftira atılıyor. Hatta sözü edilen videoda Bilal’e şantaj yapıldığı bile söyleniyor. Bugün yayında bile, avukat için “sarhoş” dahi denildi! Akıl almaz!

Daha neler neler! Ebru Gündeş bile işin içine karıştırılıp, cinsel tercihi bile sorgulanıyor!

Programı izleyenler bu duruma akıl erdiremiyor. “Seren Serengil ayrılıyor ki, giderayak bunu yaptı” diyorlar. Ayrıca bunu kendi kanalına ve çalışma arkadaşlarına yapan birisinin, başka bir televizyon kanalında iş bulması da çok zor.

Sonuçta Seren, hem kendine, hem programa, hem kanalına harakiri yaptı.

Avukat Feyza Altun, tüm kanala, programı yapanlara büyük tazminat davaları ve esas önemlisi ceza davaları açacaktır. @rtuk_kurumsal bile çok ciddi bir ceza verecektir.

Televizyon tarihinde eşi görülmemiş bir harakiri bu!Seren Serengil giderayak,“Ben bittim, siz de bitin” mi yapmak istedi, akıl almaz!

Ancak @melihgokcekresmi ve @osmangokcek_ , kanal imajlarına verilen bu büyük zarar karşısında ne yapacaklar? Sonrasında da onlarla ilgili “Elimde kaset var” diye ortaya çıkarsa artık kimse şaşırmayacak!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


 

Son Güncelleme: 27.12.2022 17:41:36
ETİKETLERbeyaz tv