UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ HABERLERİYLE UÇUYOR!

HEP SORUYORLAR, “SİZDE İZLENME SAYILARI NEDEN GÖRÜNMÜYOR” DİYE! SONRA DA DEDİKODU YAPANLARI DUYUYORUZ “DÜŞÜK Kİ SAKLIYORLAR” DİYE! HALBUKİ, NERELERE ULAŞTIK, HABERLERİ YOK!

UÇANKUŞ HABERLERİYLE UÇUYOR!

Hem nazardan korkuyoruz, hem de bize karşı olan kıskançlıktan… Televizyon tarafımızda da ratinglerimiz ortaya çıkınca neler oldu, az çok biliyorsunuz!.. Haber konusundaki sitelerden (ki biz hesaplarımızı bir site modeli şeklinde kullanıyoruz) çok uzak ara izlendiğimizin, medya tarafından bilinmesini istemediğimiz için mümkün olduğunca sessiz kalıyoruz ama dedikoduları duyunca, arada bir geldiğimiz noktayı göstermek gerektiğini düşünüyoruz.

Aslında halk biliyor, bu da bize yetiyor! Yanımıza yaklaşabilen bile yok! Çünkü biz gerçekten tarafsızız! Habercilikten başka bir hedefimiz yok! Halk bu farkı çoktan fark etti bile! Türkiye’nin böyle bir modele ihtiyacı vardı, biz de bunu doldurmaya çalışıyoruz işte…

Başlıkta örnek bir haberin sonuçlarını gördünüz. Bir haberin izlenme sayısı 1.190.534 ancak ilginç olanı bu sayının 426.796 kişisini UçanKuş’u takip etmeyenler oluşturuyor. Yani halk artık burayı bir internet sitesi olarak görüyor ve takip etmeden de her gün girip okuyor! Farkımız buradan! Bir haber milyonlara ulaşıyor! Düşünün bunun üstüne üstlük daha facebook, tiktok gibi hesaplarımız da var, televizyon tarafında malum sebeplerden şu anda frenliyiz.

Bazıları neden hep UçanKuş’la ilgili olumsuz haberler yapıyor ve iki günde bir el değiştirdiğini yazıyorlar, şimdi anladınız mı? Çökme girişimleri de hak getire! Hiç birine cevap bile vermiyoruz, sadece işimize bakıyoruz! Rahatsız olanlar #UçanKuş la ilgili senaryolara devam ede dursunlar ama bizce artık bu kıskançlığı bırakıp, “UçanKuş gibi, nasıl geniş kitlelere ulaşırız”ın hesabını yapsınlar! Öncelikle bizi her zaman ayakta tutan halkımıza çok teşekkürler! Tabi ki, kimsenin adamı olmayan, tüm ekmeğini gazetecilikten kazanmış, 47-48 yıldır gazetecilikten başka iş yapmayan, başka hiç bir ticari faaliyet göstermediğinden, işlerinin bozulması korkusunu yaşamadan, kimseye boyun eğmek zorunda kalmayan,maddi özgürlüğü olması nedeniyle de bizi haber konusunda tamamen hür bırakan Can Tanrıyar’a da teşekkür ediyoruz.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 26.12.2022 23:17:47
ETİKETLERuçankuş