UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AŞKIN SAATİ İLE GELİYORLAR

Önceki gün cihangir'de yeni filmi "Aşkın Saati" nin setinde görüntülenen oyuncu Ayhan Taş ve Hakan Güneş , gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

AŞKIN SAATİ İLE GELİYORLAR

Yapımcılığını sowa yapım'ın üstlendiği yönetmenliğini Hasan Gümet'in yaptığı Aşkın Saati filminin oyuncu kadrosunda ise Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın , Ayhan Taş, Ali Sürmeli ,Sadi celil Cengiz, Pascal Nouma , Bülent Çolak , Özgür Özgülgün , ve Hakan Güneş yer alıyor.

SET' DE ÇOK EĞLENDİK

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Ayhan Taş filmle ilgi " çok başarılı bir ekip ile çalıştık , haftalardır uğraş verdiğimiz çekimlerimiz bitti. Bu filmde mahallenin abilerinden birisini canlandırıyorum Biz sette Pascal , Bülent , Sadi , Hakan ile çok eğlenerek vakit geçirdik umarız izleyicilerimiz de bizim gibi eğleniler" dedi.

AYNI FİLMDE OYNAMAK GURUR VERİCİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hakan Güneş "  öncelikle birbirinden usta bu  oyuncu kadrosu ile çalışmak benim için muhteşem bir şey, özellikle Ayhan Taş şakaları ile sette beni inanılmaz güldürdü.  Ben yabancı ülkeden gelmiş bir futbolcuyu canlandırıyorum.  Umarım önü açık gişesi bol bir film olur " dedi


Son Güncelleme: 24.10.2022 21:56:57
ETİKETLERAŞKIN SAATİ