UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OSMANLI’DAN KALMA HERHALDE! RUHUMUZA MI İŞLEMİŞ NE...

Sabah kalkıyoruz, 6’lı masa kimi seçecek, akşam oluyor, 4 tane isim toto oynanıyor! 6’lı masa toplanıyor, bitiminde tek soru ve tek beklenti: ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?..’ Yahu 6 parti bir araya gelmiş, şu ekonomik krizi aşmak için neler planlıyorlar vs vs soran bile yok! TV’ler de öyle, sürekli toto, kim olacak, kim olacak?

OSMANLI’DAN KALMA HERHALDE! RUHUMUZA MI İŞLEMİŞ NE...

Şu lafımız, özellikle Erdoğan’ı sürekli tek adamlıkla suçlayanlara: Madem, tek adamlığa karşısınız neden ‘tek bir adam’ diye tutturdunuz. 6’lı bir koalisyonla, nasıl bir oluşum/yönetim planlandığını irdeleseniz!

Bu arada 6’lı masa için çok aday olmasını eleştirirken, bir de ters bir bakış açısıyla baksak: Ak Parti’de Recep Tayyip Erdoğan, hastalansa, bir süre aktif çalışamayacak olsa(yanlış anlaşılmasın, tabii ki Allah sağlık versin) İKİNCİ isim yok! İçeride 5 grup olduğu söylenen Ak Parti’nin tek bir isimde uzlaşması imkansız gibi… Yani parçalanmama imkansız! Çünkü ‘iki numara’ yok! Heveslisi, Erdoğan’ın altını oyan çok ama ortaya çıkabilecek olan yok! Hadi bakalım, böyle ters açıdan bakınca ne oluyor, örneğin Kılıçdaroğlu hastalansa, hazır, açıkta kaç aday var!

O yüzden Ak Parti ve MHP’nin adayı olan Erdoğan’ın adaylığının erken açıklanması ne kadar doğruysa, 6 masanın da adayını, seçim takvimi belli olmadan açıklamaması da o kadar doğru! Yani ‘hala bir adayda uzlaşamadılar’ düşüncesi doğru değil… Baksanıza şu anda kendilerine karşı olan medya mecraları bile sürekli onları konuşuyor. Daha ne istesinler, sürekli reklamları oluyor! (Muhalif olanlar insanların da ‘Şu olursa ben oy vermem’ gibi lafları da aslında çok anlamsız. Çünkü, hem tek kişiye ülkeyi teslim etmenin yanlış olduğu savunup, hem de 6 partiyi es geçip, düşünceyi tek bir insana bağlamak büyük çelişki!!! Haksız mıyız?

Son Güncelleme: 23.10.2022 12:17:45
ETİKETLERERDOĞAN CUMHURBAŞKANI