UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERKAN AKYOL’DAN DÖNEM DİZİLERİNE YEŞİL IŞIK!

Geçtiğimiz yıllarda İsviçre’nin en yakışıklı bekar erkeği seçilen oyuncu Erkan Akyol önceki gün İstanbul’a geldi. Yeni projelerin hazırlığında olan Akyol, fit görüntüsüyle dikkat çekti.

ERKAN AKYOL’DAN DÖNEM  DİZİLERİNE YEŞİL IŞIK!

Geçmişte Payitaht dizisinde de rol alan Erkan Akyol, dönem dizilerini çok sevdiğini söyledi. Tekrar bir dönem dizisinde oynama hayali olan Akyol, “Aşık ve savaşan bir karakteri oynamayı isterim. Şu an çok başarılı projeler başladı. Seyirciler de dönem dizilerini seviyor ve izliyor. Yeni başlayan Destan dizisini bende beğenerek izliyorum” dedi.

Yakışıklı oyuncu, Türkiye’deki gözde kadın oyunculardan kiminle aynı projede yer almak istersiniz sorusuna ise, “Zor bir soru oldu o yüzden tek bir isim söyleyemem. Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Ebru Şahin’i çok başarılı buluyorum. Onlarla oynamak isterim” dedi.

Kendisi gibi yakışıklılıklarıyla da gündemden düşmeyen Can Yaman ve Kerem Bursin’i rakip olarak görmediğini söyleyen Akyol, “Oyunculukta rekabet olmamalı. Bence sanat her zaman ön planda olmalı. İlerleyen zamanda Can Yaman ya da Kerem Bursin’le aynı projede yer alırsam aramızda kesinlikle rekabet değil paylaşım olur” dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2021 14:13:14
ETİKETLERerkan akyol