UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOLCULARLA BİRLİKTE OLMUŞTU!

Ünlü futbolcu Franck Ribery ile para karşılığında ilişkiye giren Zahia Dehar, bu defteri tamamen kapattı.

FUTBOLCULARLA BİRLİKTE OLMUŞTU!

Geçmişte birçok futbolcu ile skandala karışan Dehar, şimdilerde geçimini iç çamaşırı tasarlayarak sağlıyor.

2009 yılında henüz reşit değilken ünlü futbolcu Franck Ribery ile para karşılığı cinsel ilişkiye giren Zahia Dehar, hayat kadınlığını bırakıp hayatında yepyeni bir sayfa açtı.

1992 yılında Cezayir'de doğan Zahia Dehar, bir dönem adının karıştığı cinsel ilişki skandalı nedeniyle, tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmişti.

Dehar, 17 yaşındayken Fransız futbolcu Franck Ribery ile para karşılığı birlikte oldu.

Ribery'nin, Dehar'a cinsel ilişkiye girmek için bin 500 euro verdiği ortaya çıkmış, bu olay magazin ve spor basınında, bomba etkisi yaratmıştı.

Ünlü futbolcu, henüz reşit olmayan Zahia Dehar ile birlikte olduğu için "Yanlış yollara saptım, kendimi kaybettim. Hatalıyım. Beni sevenleri yaraladım. Yaptıklarım için herkesten özür dilerim" demişti.

Dehar, cinsel ilişki skandalı sonrası, sosyal medyada ilgi görmeye başladı. Genç kadın, bir röportajında söylediği 'Kendimi bir hayat kadını olarak görmüyorum" açıklamasıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti.

Adı, ünlü futbolcularla fuhşa karışan Dehar, bir süre sunuculuk yaptı.

Pierre et Gilles ve Karl Lagerfeld gibi markalarda manken olarak da görev alan fenomen isim şimdilerde bir iç çamaşırı markasının tasarımcısı olarak çalışıyor.


Son Güncelleme: 11.11.2021 22:50:47
ETİKETLERfrank rıbery  zahira dehar