UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERYAL GÜLMAN’DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu eşi Kemal Gülman ve 59 yaş küçük sevgilisi Eda Cideli ile uçakta karşı karşıya geldi. Boşanma davasının devam ettiği eşi ve onun sevgilisiyle aynı uçakta üç saat yolculuk yapan Gülman, o anki hislerini ve evlilikleri süresince gördüğü psikolojik şiddeti Uçankuş Tv’ye anlattı.

FERYAL GÜLMAN’DAN  ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

İstanbul'a iner inmez Kemal Gülman, basın mensuplarına "Bu kadın belasını arıyor!" derken; Feryal Gülman ise, "Uçakta gördüm, şaşırdım. Boşanma sürecimiz devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından Feryal Gülman, Uçankuş Tv’ye tatsız piştinin perde arkasını anlattı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Gülman: “Şok oldum ne yapacağımı şaşırdım ilk defa yüz yüze karşılaştık. Eşyalarımı yerleştirirken yanımdaki koltuğa oturdu. Arkadaşı da arkamdaki koltuğa yerleşti. Uçak kalktıktan sonra hostesin yanına gittim benim için çok zor bir süreçti. Kemal Bey yaşanılan olayı hiç umursamadı gayet rahat tavır takındı dedi.  Kemal Beye hiç bakmadım eşyalarını yerleştirme süreçleri bitmedi insanlar tepki verince orada biraz baktım. Kemal Beyle birkaç kez göz göze geldik. Magazin ekibini havalimanına kendisinin çağırdığı iddialarına ise

“Ben gelen magazinci arkadaşları tanımıyorum! Dışarda magazin ekibine dair bir bilginin olduğundan dahi haberim yoktu” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 11.11.2021 21:27:59