UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MASTERCHEF’TE ÜCRET KRİZİ YAŞANDI MI?

Somer Sivrioğlu'ndan 'Masterchef'te ücret krizi' iddialarına yanıt

MASTERCHEF’TE ÜCRET KRİZİ YAŞANDI MI?

'MasterChef' yarışmasında jüri üyeliği yapan, Türkiye'nin iki ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu'nun ücret yüzünden aralarının açıldığı iddia edildi. Somer Sivrioğlu, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'de hem yarışmacılar hem de jüri sık sık gündeme geliyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı yarışmada maaş krizi olduğu konuşuluyordu.

Dört sezondur MasterChef programında Mehmet Yalçınkaya ile birlikte jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu iddilara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"KARDEŞİMDİR, GERİSİ LAF-I GÜZAF"

Somer Sivrioğlu, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca... Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir, gerisi laf-ı güzaf" dedi.

MASTERCHEF'E NASIL JÜRİ OLDU?

Geçtiğimiz yıl Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk olan Somer Sivrioğlu, MasterChef'e nasıl şef olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:

"Avustralya’da yaşıyordum ama Türkiye’den de kopamıyordum. Gastronomi turları düzenliyordum sık sık. ‘MasterChef başlıyor’ diye bir yazı gördüm sosyal medyada..."

"Arkadaşıma ‘MasterChef başlıyormuş, sen tanırsın Acun abinin ekibini, bir söylesene misafir şef olarak alsınlar böylece en azından burada bir MasterChef yaparım hem güzel bir hatıra olur hem de bunu Avustralya’da pazarlarım’ dedim..."

"Artık nasıl iletildi, kimden gitti bilmiyorum. Başka türlü gitmiş haber. ‘Biz de onu arıyorduk’ demişler. Olay bu şekilde gelişince de ‘sen buraya gel’ oldu. Konuştuk, Avustralya’daki işlerimden bahsettim ‘bir iki aya çeker, bitiririz’ dediler. İlk sene 38, geçen sene 80 küsür bölüm, bu sene 135’e doğru gidiyoruz. İyi ki de gelmişim, iyi ki bu kararı vermişim..."

"Ben ünlü bir şeftim, yarışmadan sonra da burada ünlü oldum! Kendi sektörümde beni tanıyorlardı zaten, ismim biliniyordu. Sadece yarışmada yemek yiyorum. Gün içinde başka bir şey yemiyorum."

Son Güncelleme: 4.11.2021 22:36:34
ETİKETLERsomer sivrioğlu  masterchef