UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HEPSİNİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜ! YÜZ BİNLERCE KEZ İZLENDİ

23 yaşında bir kadın, internet üzerinden deyim yerindeyse 'ava' çıktı. Kanadalı Beaudet'in videoları viral olurken, karşılaştığı 'en tiksindirici' profili anlattı.

HEPSİNİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜ! YÜZ BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenmek çoğu insanın en büyük korkusu. 23 yaşındaki bir kadın, Tinder'da aldatılan kadınlara mesaj gönderecek kadar ileri giderek, sadakatsiz erkekleri ifşa ediyor.

Sosyal medyada genelde Vanessa Riley adını kullanan Kanadalı Sarah Beaudet, bugüne kadar, beş farklı sadakatsiz erkeğin kimliğini açığa çıkardı. Bu sayının artması muhtemel. Daily Star'a verdiği demeçte genç kadın, "Özellikle tiksindirici bir profille karşılaştığımda onları ifşa etmeye çalışıyorum" dedi.

İnternetteki bazı insanlar onun yaptığı işi alkışlarken, bir kısmı da eleştirdi. Beaudet, "Bana iki yüzlü diyorlar çünkü görünüşe göre takipçilerimden bazıları evli ya da sevgilisi var ve buna rağmen onlarla bütün gün sohbet ediyorum" dedi ve şunu ekledi:

"Bence, fiziksel olarak asla sınırı geçmeyecek biriyle internette bir fantezi kurmakla, partnerinizi fiziksel olarak aktif bir şekilde aldatmak arasında bir fark var."

'KADINLARIN İYİLİĞİ İÇİN YAPIYORUM'

Sarah, ana motivasyonunun kadınları korumak olduğunu çünkü onların sağlığı ve güvenliğinden endişe duyduğunu açıkladı. "Şu anda salgın dönemindeyiz bu yüzden cinsel ilişki için bir yabancıyla tanışmak riskli."

23 yaşındaki genç kadının mesajlaştığı kadınlardan aldığı yanıt ise farklı: "Çoğu zaman şaşırıp minnettar oluyorlar. Çok nadir durumda bana kızdılar ama biliyorum ki bu sadece yersiz bir öfke" dedi.

Beaudet, karşılaştığı tüm aldatan erkeklerden iğrenirken, özellikle dehşete düştüğü bir adam var. Genç kadın adamı,“Karşılaştığım en kötüsü, engelli karısını 'ihtiyacı olanı veremediği' için aldatan adamadı" diye anlattı.

KARISINA MESAJ ATTI

Sarah adamdan o kadar iğrendi ki, karısının peşine düştü ve ona ne yaptığını şu mesajla haber verdi: "Sadece kocanızın sizi aldattığını düşündüğümü size bildirmek istedim. Tinder'ını gördüm ve Instagram'dan buldum. İşte profili."

Kadın da cevap olarak "Aman Tanrım, bu Chris. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum... Buna inanamıyorum. Teşekkürler." dedi. Beaudet ayrıca kadına şu tavsiyede bulundu: "Henüz bildiğini söyleme. Kanıtlarını arka arkaya topla ve bir avukatla konuş."

Beaudet, bazı paylaşımlarını TikTok'unda yayınladı ve videoları yüz binlerce görüntüleme aldı ancak bahsettiği kişilerin fotoğraflarını eklememeye özen gösterdiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 4.11.2021 22:22:44
ETİKETLERVanessa Riley  tinder