UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHAMMED GÖMÜK’TEN O İSİMLERE SUÇ DUYURUSU!

İzmirli işadamı ve aynı zamanda araştırmacı yazar Muhammed Gömük, Sinan Çetin ve Nil Karaibrahimgil’in eşi Serdar Erener hakkında hayasızca hareket ettiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu...

MUHAMMED GÖMÜK’TEN O İSİMLERE SUÇ DUYURUSU!

Araştırmacı-Yazar Muhammed Gömük yaptığı açıklamada;

Şüpheliler, toplum kültürünün önemli bir kısmını oluşturan edep, iffet, ar ve haya gibi unsurlara saldırı niteliği taşıyan ve TCK'nın 225. Maddesinde "hayasızca hareketler" başlığı altında düzenlenen "teşhircilik" suçunu kasıtlı şekilde işlemiş olup, işbu sebeple şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunma zarureti tarafımıza hasıl olmuştur. Dedi.

Sözlerine devam eden Gömük;

ŞÜPHELİLER ATILI SUÇU UMUMA AÇIK BİR ALANDA, KADIN VE ÇOCUKLAR TARAFINDAN RAHATÇA GÖRÜLEBİLECEK ŞEKİLDE İŞLEMİŞLERDİR.

Şüpheliler teşhircilik suçunu yaz aylarında Türkiye'nin en popüler tatil beldelerinden biri olan, yerli - yabancı birçok turisti çeken, her daim kıyı ve plajların kalabalık olduğu Bodrum ilçesinde işlemişlerdir. Şüphelilerin teşhircilik suçunu işledikleri sırada seyahat ettikleri tekne, plaja yakın ve insanların şüphelileri rahatça        

Görebileceği bir mesafede seyahat etmektedir. Şüphelilerin halk tarafından tanınırlığı, sosyo-ekonomik durumları ve şüphelilerin bahse konu teknedeki fotoğrafları da göz önünde bulundurulduğunda seyahat ettikleri teknenin lüks bir tekne olduğu, teknede soyunma kabini ve lavabo gibi ihtiyaçlarını giderebilecekleri bölümlerin bulunduğu izahtan varestedir. Şüpheliler buna rağmen soyunma ve idrar yapma eylemlerini pek çok kadın ve çocuğun görebileceği şekilde, teknenin açık alanında yapmayı tercih etmişlerdir. Kaldı ki şüphelilerin teşhircilik suçunu işlediği teknede pek çok kadın ve çocuk da bulunmaktadır.

Gömük’ün suç duyurusunda önemli bir vurguya değinildi,

Yukarıda izah edilen ve Sayın savcılık makamınca re'sen nazara alınacak nedenlerle; şüphelilerin sergilediği hayasızca hareketler ve teşhircilik suçlarından sebeple haklarında soruşturma yürütülmesi ve kamu davası açılması sayın savcılığınızdan bilvekale arz ve talep olunur.

Son Güncelleme: 12.08.2021 11:19:19