UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ÇIĞLIK ATARAK BİZDEN YARDIM İSTEDİ!”

M.C. adlı genç kız, tatil için gittiği Çeşme'de Mehmet Çelik adlı oyuncu tarafından taciz edildiğini söyledi. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, yaşananları anlattı.

“ÇIĞLIK ATARAK BİZDEN YARDIM İSTEDİ!”

Çeşme'de yaşanan taciz olayının yankıları sürüyor. M.C., adlı genç kız, bir mekanda tanıştığı oyuncu Mehmet Çelik'in kendisini taciz ettiğini belirtip şikayetçi olmuştu.

O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, Günaydın’a konuştu. H.M., "Arkadaşlarımızla sahilde oturuyorduk. Bir süre sonra çığlık sesleri geldi. Bu adam genç kıza denizde saldırdı, aralarında itişme oldu. Kız sonra denizden çıktı" dedi.

BAŞKA ŞİKAYET DE VAR

H.M., sözlerine şöyle devam etti: "Kız çok korkmuş ve ağlıyordu. Adamın üzerindeki kıyafetleri yırttığını söyledi. Biz de hemen havlu bulup üzerini örttük. M.C., olay sonrası devlet hastanesine, ertesi gün de rapor almak için Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gitti. Sonra da savcıya ifade verdi." Genç kadını taciz eden oyuncu hakkında benzer bir olayla ilgili başka bir şikayetin daha olduğu ortaya çıktı.

“KEDİ YETİŞEMEDİĞİ CİĞERE MUNDAR DERMİŞ MİSALİ…”

Tacizle suçlanan oyuncu Mehmet Çelik, olayla ilgili sosyal medyadan ilginç bir savunma yaptı: "Hayatım boyunca attığım her adımın bilincinde oldum. Bu tarz şeylerle çok karşılaştım. Birçok oyuncu arkadaşım da bu durumdan mustarip. Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş misali…"

Son Güncelleme: 24.07.2021 09:18:00
ETİKETLERmehmet çelik  çeşme  skandal