UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BENİM AİLEMDEN DE 5 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ”

Konya'da 3 yıl önce Metin ve Nejla Büyükşen çiftini öldüren kiralık katilin asıl hedefindeki Hüseyin K., Sabah’a konuştu.

“BENİM AİLEMDEN DE  5 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ”

Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez konuştu. Olay nedeniyle üzgün olduğunu belirten Hüseyin K., "Benim Esra ile kısa süreli bir ilişkim oldu.

Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim.

Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış. Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum.

Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Nejla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda bende o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim.

Bu olayda kimseyi kaybetmedim ama Metin amca ve Nejla teyzeyi de annem ve babam gibi görüyordum. Onlarla birlikte büyüdüm. Bende mağdurum. Soruşturmayı takip edeceğim. Yasal yollardan hakkımı sonuna kadar arayacağım' dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2021 09:01:07
ETİKETLERbüyükşen