UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EZGİ EYÜBOĞLU İLE OĞULCAN ENGİN AŞKI TAM GAZ

Aşkları tam gaz devam eden Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, Çeşme tatilinin ardından İstanbul'a döndü. Motosikletleriyle görüntülenen çiftten Ezgi Eyüboğlu, müstakbel kayınvalidesi Seda Sayan'ın sözlerine tebessüm ederek mutluluğunu gösterdi.

EZGİ EYÜBOĞLU İLE OĞULCAN ENGİN AŞKI TAM GAZ

Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, önceki akşam Cihangir'de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çeşme tatili sonrası sevgilisiyle işletmeciliğini üstlendiği mekanı teftişe gelen Engin, çıkışta aşk hayatı ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Kaskla görüntü vermek istemeyen güzel oyuncu ise gazetecilerin, "Seda Hanım sizi çok beğendiğini söylemişti. Kendisiyle tanışma fırsatınız oldu mu?" sorusuna, "Bunları burada konuşmayalım. Hem insanlar da rahatsız oluyor. Kusura bakmayın" cevabını verdi. Kasklarını takan sevgililer, Engin'in kullandığı motosiklete binerek evlerinin yolunu tuttu.

Ünlü çift, önceki gün sabah saatlerinde ise Arnavutköy'de görüntülendi. İstanbul trafiğine çözümü motosikletle bulan ikilinin kask takıp, önlem alsa da seyir halinde maskesiz ve koruyucu siperlerinin açık olması dikkat çekti.

Oğulcan Engin, trafikten kurtulmak için çeşitli manevralar yapıp zor anlar yaşasa da Arnavutköy-Bebek arasını 15 dakikada geçmeyi başardı.

Eyüboğlu, sıkışan trafikte müstakbel kayınvalidesi Seda Sayan’ın, "Aşklarını ilk gördüğüm anda sevindim. Çünkü Ezgi çok hanım ve güzel bir kız. Birbirlerine yakıştılar. Benden harika bir kaynana olur" sözleri hatırlatılınca tebessüm edip, sanatçının onayına çok mutlu olduğunu gösterdi.

Son Güncelleme: 9.06.2020 09:59:11