UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ ALDIKLARI OTOMOBİL MEZARLARI OLDU

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir gün önce yeni aldıkları otomobil ile gezmeye çıkan Çağrı Cesur'un kullandığı otomobil ana yola ani çıkan TIR'ın altına girdi. Kazada, Çağrı ve Gizem Cesur çifti hayatını kaybetti.

YENİ ALDIKLARI  OTOMOBİL  MEZARLARI OLDU

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan-Yumurtalık Karayolu'nda meydana geldi. Yumurtalık'tan Ceyhan'a istikametine seyir halindeki Çağrı Cesur yönetimindeki otomobil, Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı kavşağından ana yola çıkan Rauf K.'nın kullandığı TIR'ın altına girdi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Olayı gören çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri de araçta sıkışan çifti çıkartmak için çaba sarf etti.

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Uzun süren çaba sonunda çıkartılan çiftin öldüğü belirlenirken, TIR sürücüsü Rauf K. ise gözaltına alındı. Hayatını kaybeden genç çiftin cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 9.06.2020 09:52:59
ETİKETLERadana