UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TORUNUNU BACAKLARI BAĞLANMIŞ HALDE BULDU!

Rusya'da bir dede bir süredir 20 yaşındaki torununa ulaşamadığı için torunun dairesine gitti. Yaşlı adam gördüğü manzarayla şoka uğradı.

TORUNUNU BACAKLARI BAĞLANMIŞ HALDE BULDU!

Korkunç olay Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana geldi. 21'inci yaşına girmesine birkaç gün kalmış olan Anya Egorova, ülkenin en prestijli üniversitelerinden biri olan Peoples' Friendship University'ye girmeye hak kazanmış olan başarılı ve güzel bir genç kadındı.

Anya'dan bir süredir haber alamayan dedesi onun için endişelenmeye başladı. Torunu ile en son 7 Aralık tarihinde konuştuğunu söyleyen adam, polis ekiplerine verdiği bilgilerde, Anya'nın o gün kendisini iyi hissetmediğini ve ilaç alaıp yatacağını söylediğini anlattı.

Anya'nın yasal vasisi olan yaşlı adam ertesi gün, torununa telefonla ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Daha sonra torunundan onun ağzından yazılmış gibi durmayan bir mesaj alında şüphelendi. Yaşlı adam Anya'nın normalde kendisine hiç "dedeciğim" diye hitap etmedini, ancak mesajda böyle yazdığını söyledi.

Bunun üzerine torununun yaşadığı apartman dairesine giden adam, evin balkonuna girdiğinde ise dünya başına yıkıldı. Torunu Anya'nın cansız bedenini bacakları ayak bileklerinden bağlanmış ve halıya sarılmış halde buldu. Genç kadının kafasında büyük bir yara olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı. Cinayetin baş şüphelisinin, genç kadının kayıplara karışan erkek arkadaşı olduğu açıklandı.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRUS  TORUN  CİNAYET