UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ KADINLA BİRDEN EVLENECEK!

ABD'nin California eyaletinde yaşayan Jimmy Silva, ChaCha VaVoom ve Summer Peltier üçlü ilişkilerini resmiyete taşıdı. Açık ilişki yaşayan ChaCha ve Jimmy, Summer ile tanıştıklarında genç kadından etkilendiler ve ilişkileri bugünkü haline geldi. Jimmy, iki kadınla da evlilik hazırlığı yapıyor.

İKİ KADINLA BİRDEN EVLENECEK!

Jimmy Silva, yedi yıldır aynı anda hem ChaCha VaVoom hem de Summer Peltier ile aşk yaşıyor.

Bu tuhaf üçlü ilişkinin kahramanları aynı evi paylaşıyor, aynı yatakta uyuyor. İngiliz Daily Star gazetesine açıklamalarda bulunan üçlü, pazar günü dünya evine girecek.

35 yaşındaki Jimmy, 10 yıldır ChaCha ile birlikteydi. Okul yıllarında tanışan ikili, 10 yıl önce beraber olmaya başladı.

Açık ilişki yaşayan ChaCha ve Jimmy, Summer ile tanıştıklarında genç kadından etkilendiler ve ilişkileri bugünkü haline geldi.

Açık ilişki yaşayan ChaCha ve Jimmy, Summer ile tanıştıklarında genç kadından etkilendiler ve ilişkileri bugünkü haline geldi.

Niyetinin ciddi olduğunu göstermek istediğini söyleyen Jimmy, nisan ayında sevgililerine evlenme teklif etti.

Summer, Jimmy evlilik teklifi ettiğinde onay bekleyen gözlerle ChaCha'ya baktığını söylüyor.

Teklife olumlu yanıt veren kadınlar, Jimmy pırlanta yüzüklerini parmaklarına taktığı anda çok heyecanlandıklarını anlatıyor.

Instagram'da 20 binin üzerinde takipçileri olan üçlü, düğünlerini California sahilinde yapacaklarını söyledi.

Sosyal medya hesaplarından evlilik davetiyelerini paylaşan Jimmy Silva, ChaCha VaVoom ve Summer Peltier, tüm takipçilerini törene davet etti.

Binden fazla takipçi düğüne katılmak istediğini söylediğinde ise çok şaşırdılar. Bütçelerinin kısıtlı olduğunu söyelyen üçlü, düğünlerini 100 kişiyle sınırlı tutmak zorunda kaldıklarını anlattı.

Ancak takipçilerine üzülmemelerini söylüyorlar ve Instagram'dan canlı yayın yapacaklarını belirtiyorlar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERevlilik  abd  sevgili  aşk