UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SABA TÜMER, OKUYUCULARIYLA BULUŞTU!

21 Günde Mutluluk kitabıyla ses getiren Saba Tümer, kitabın yeni versiyonunu “Mutluluk 21 Günde” ismi ile okuyucularına lanse edip içinde sevenlerine küçük sürprizler yaptı. Sevenleriyle Tüyap Kitap Fuarı’nda buluşan Tümer, okuyucularına da yeni müjdeler verdi!

SABA TÜMER, OKUYUCULARIYLA  BULUŞTU!

Gülmek, güldürmek ve kahkaha atmak dediğimizde akla gelen ilk isimlerdendir Saba Tümer…

Yani şunu da diyebiliriz Saba Tümer = Kahkaha…

“21 Günde Mutluluk” mutluluk kitabında gülmeyi ve mutluluğu hedefleyen Tümer bunu okuyucuya güzel yansıttı!..

2. BASKI, YENİ HEYECAN…

Kitabın okuyucuyla buluşması ve okuyucuya geçmesi 2. baskıyı da getirdi!..

2. baskıda birçok yeniliğe giden ve takipçileriyle kitapta buluşan Saba Tümer, Tüyap Kitap Fuarı’ndaki imza gününde de müjdeler verdi!..

Saba Tümer, kitapla ve gelecek baskılarla ilgili: “Kendi kendime bir mutluluk yolculuğuna çıktım, kendi üzerimde birtakım şeyler uyguladım. Hayır demeyi bilmiyordum, affetmeyi bilmiyordum onların hepsini öğrendim ve güzel bir şekilde bu kitapta anlattım.” dedi.

21 günün sırrı hakkında ise “Bir şeyi alışkanlık etmek istiyorsan 21 gün boyunca yapmak gerekiyor, eğer bir şeyden kurtulmak istiyorsan bununda zamanı 21 gündür” dedi.

Kitabı elle yazdığını söyleyen Tümer, “Okuyucudan gelen mesajlar beni çok etkiledi! Dedim ki madem beni taçlandırıyorlar ben de onlara yer verim kitabımda… Okuyucuyla bire bir temas kurmak çok güzel, ekrandayken hissedemiyorsun, böyle tepkiler geldikçe yazmaya devam edeceğim” diyerek yeni kitapların sinyalini verdi!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13