UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLER CAMİASI BU HABERİ KONUŞUYOR… İHANETİN SONU!

Uğruna 2.5 yıllık eşi Birce Akalay'dan boşanmıştı… Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy cephesindeki yeni gelişmeyi yazdı.

 ÜNLÜLER CAMİASI BU HABERİ KONUŞUYOR… İHANETİN SONU!

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile meslektaşı olan Birce Akalay 2.5 yıllık evliliklerini 2017'nin Ocak ayında sonlandırmıştı. 

İnsanlar boşanır elbette, bunda bir sorun yok. Bu boşanmaya Sarp Levendoğlu'nun evliyken Datça'da yine oyuncu olan bir kadınla yaptığı tatilin sebep olduğu söylenmişti. Bu kadının Derya Şensoy olduğu da kısa süre sonra ortaya çıkmıştı. İşte asıl sorun buydu.

Derya Şensoy, bu evliliğin kendi yüzünden bitmediğini söyledi birkaç yerde. Mümkündür, belki evlilikleri fiilen bitmiştir de kağıt üzerinde kalmıştır. Ama işte o iş öyle olmuyor. Fiilen bitsin bitmesin, eğer nikah akdi halen devam eden biriyle birlikteyseniz evli bir insanla ilişkiye girmiş oluyorsunuz. Hadi ben söylemeyeyim, Medeni Kanun da buna 'ihanet' diyor.

Üstelik o dönem, Derya Şensoy'un da sevgilisi Seçkin Özdemir'i, Sarp Levendoğlu ile aldattığı yazıldı çizildi. Bu kısmı doğru mu, değil mi bilemem. Ben sadece 'magazin hafızası'nı yokluyorum, ortaya çıkanları aktarıyorum.

Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu ilişkisi için "Evliliğe gidiyor" diyenler oldu, "Nişan yüzüklerini taktılar" diyenler oldu.

Hatta en son Eylül'de, Derya Şensoy'un ablası Ferhan Şensoy'un düğününe birlikte katıldılar. Aile pozu bile verdiler ancak söylendiği gibi olmadı. İkili, bir ay önce ayrıldı. İlişkileri boyunca birkaç kez küslük yaşayan çiftin bu kez kesin olarak ipleri kopardığını duydum.

Sarp Levendoğlu, Eskişehir'de sette. Repo (izin) günlerinde de İstanbul'a gelmiyor, tutkunu olduğu rüzgar sörfü yapmak için soluğu Gökçeada'da alıyor. Yani artık görüşmüyorlar bile.

Ben hep ihtiyatlı baktım bu ilişkiye. Çünkü, temeli ihanete dayalı ilişkilerin pek de uzun ömürlü olmayacağını biliyordum. Aşkın büyüsü bir gün biter. Gözler açıldığında bakarsın ki aslında hayatındaki kadın ya da erkek, senin bir önceki sevgiline/eşine yaşattığın ihanetin öznesi. Elbette ihanetin baş suçlusu sensindir ama kendi vicdanınla baş başa kaldığında, bilinçdışında bile olsa başkalarını suçlarsın. İlk suçlayacağın kişi de ne yazık ki ihanetin konusu olan o kadın ya da erkektir.

Anlaşılan Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu ilişkisinde aşkın büyülü zamanları çoktan geçmiş. Heyecanlar eskisi gibi değil. "İnsan olarak seviyorum ama..." ile başlayan cümleler kurulmaya başlanmış. İlişkinin temeli gün gibi ortaya çıkmış. 'İhanet' gerçeğinin üzerini kapatacak ne hormonlar var ne de büyülü anlar.

POSTA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13