UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL CEREN HİNDİSTAN İDDİALARINA NE YANIT VERDİ?

Mustafa Sandal ile Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Önceki akşam Tarabya’da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Mustafa Sandal, aşk iddialarına ne yanıt verdi?

MUSTAFA SANDAL CEREN HİNDİSTAN İDDİALARINA NE YANIT VERDİ?

Mustafa Sandal, dün akşam Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Sandal’ın paylaştığı fotoğrafta yanında bir hanımefendi olduğu gözüküyordu.

Yanındaki gizemli güzelin kim olduğu çok merak edildi. Takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Mustafa Sandal, dakikalar sonra fotoğrafı sildi.

Mustafa Sandal’ın yanındaki gizemli hanımefendinin Ceren Hindistan olduğu iddia edildi. Sadece göz çevresi belli olan gizemli güzel, Hindistan’a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Mustafa Sandal’ın paylaşımını silmesinin ardından Ceren Hindistan’dan da bir hamle geldi.

Hindistan, önce Simge Sağın’ın “Öpücem” şarkısını daha sonra da Mustafa Sandal'ın "Kalmadı" şarkısını instastory'sinde paylaştı.

Paylaşım sonrası Mustafa Sandal, Tarabya’da bir balıkçıdan çıkarken kameralarımıza takıldı. Bir hayli keyifli olan Sandal, aşk sorularını kaçamak cevaplarla geçiştirdi.

 AŞK SORULARINA CEVAP VERMEDİ

Muhabirlerin, “Yanınızdaki kişi Ceren Hindistan mı?” soruları Mustafa Sandal’ı bir anda şaşırttı. Aşk soruları karşısında sessiz kalmayı tercih eden Mustafa Sandal, “Çocuklar ne olur. Sağ olun.” yanıtını verdi. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  ceren hindistan