UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİS EKİPLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE UYGULAMA YAPTILAR!

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk aşamasının başlamasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu da başladı. Özellikle köprülerde yoğunlaşan trafik havadan görüntülendi.

POLİS EKİPLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE UYGULAMA YAPTILAR!

Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5. sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitime başlayacak hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerinin bugün ders başı yapmasının ardından İstanbul'da trafik yoğunluğu başladı. Özellikle köprülerde trafiğin yoğunlaştığı görüldü. Polis ekipleri de yoğunluğu azaltmak için tedbirler aldı. Öte yandan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne girişte oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi. Görüntülerde köprüye katılım yollarının dahil yoğunluk yaşandığı ve uzun araç kuyrukları oluştuğu görülüyor.

POLİS EKİPLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE UYGULAMA YAPTILAR!

 İstanbul'da okulun ilk gününde asayiş ve trafik polisleri, okul önlerinde uygulama yaptı. Uygulamalarda vatandaşlara GBT taraması yapılırken, durdurulan araçlar didik didik arandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, açılmasıyla birlikte okul önlerinde oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem aldı. Sabahın erken saatlerinde Kadıköy'de bulunan okul önlerinde uygulama yapan asayiş ve trafik ekipleri, vatandaşlara GBT taraması yaptı, araçlarda arama yaptı. Sabahın erken saatlerinde başlayan uygulamada çok sayıda polis ekibi görev aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKUL  TRAFİK