UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ?

Dünün ratinglerine bakıldığında hangi programlar ne kadar izlendi?.. Tekrarlarıyla bile iyi rating oranları alan Erkenci Kuş dünkü yeni bölümünde kaç rating aldı?.. Beyaz TV neden yarıştan çıktı, düştü?.. İşte dünün rating analizi…

RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ?

Yaz sezonun çok sevilen ve adeta “uçan” dizi “Erkenci Kuş” bayram tatili boyunca tekrar bölümleriyle kaçıran izleyiciler için ilaç gibi olmuştu ki bunu tekrarlarının ratinglerinden gördük.

Dün ise yeni bölümüyle “Erkenci Kuş” sezonda birçok dizinin alamadığı rating oranlarını aldı ve tüm gruplarda lider oldu. Total grubunda 8.68 rating, 28.48 share… AB grubundaysa 8,07 rating, 28,37 share aldı.

Erkenci Kuş’u total ve AB’de dizinin özeti takip etti.

Yani Erkenci Kuş’un dün tek rakibi kendisiydi. Sadece özetiyle yarıştı. Gold Film, bu sezon çok önemli bir işe imza attı, Erkenci Kuş’la…

Gündüz kuşağının sevilen programı Yemekteyiz, AB grubunda 1.46 rating, 8.80 share oranına sahip olmuş.

Sezon arası veren dizilerden boşalan saat dilimlerinde kanalların yayınladığı yerli ve yabancı filmlerde ratinglerde ilk göze çarpan detaylarsa şöyle:

Total’de Show TV’nin yayınladığı Türk filmi Oflu Hoca’nın Şifresi ardından ATV’deki Hitman Ajan 47 dün en çok izlenen filmler olmuş.

FOX TV’de ekrana tekrar merhaba diyen Zuhal Topal’ın programı da total grubunda 1.12 rating, 6.67 share, AB’de ise 0.91 rating, 5.71 share almış.

Yaz boyunca iyi izlenen Beyaz Magazin yerine başlayan Söylemezsem Olmaz programı kanalın izlenme efektini oldukça azalttı. Önceki program(Beyaz Magazin) zaman zaman ilk 100 görürken, şimdi Nihat Doğan’lı kadrosuyla liste dışı kaldı. Beyaz TV-Söylemezsem Olmaz yarıştan düşünce, bu durumdan en çok faydalanan ise TV 8’in “Gel konuşalım”ı oldu ve özellikle AB’de 36. sıraya kadar yükselip, 6.05 share aldı. Doğal olarak ilk yüze bile giremeyen programda konuşulanlar, doğru düzgün haber de olmayınca kimsenin ruhu duymuyor. Beyaz TV’nin iyi giden kadroyu bırakıp, bu hale düşmesi ise “kendi ayağına sıkmak” olarak da yorumlanabilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13