UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI!

Ümraniye'de bir markette alışveriş yapan küçük kızı taciz eden adam güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İğrenç görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Olayla ilgili olarak zanlı gözaltına alındı.

İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI!

Ümraniye'de bir markette 14 yaşındaki kız taciz edildi. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken zanlı gözaltına alındı. Olay, Ümraniye Atakent Mahallesi, Dicle Caddesi'ndeki bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre ailesiyle birlikte Londra'da yaşayan ve tatil için İstanbul'a gelen S.E., markette tanımadığı birisi tarafından elle taciz edildi.

Küçük S.E. markette yaşadığını annesine anlatması üzerine aile polis ekiplerine giderek konuyla ilgili şikayette bulunuldu. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri marketin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin kimliğini belirleyen polis zanlıyı gözaltına aldı. A.S'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GÖRÜNTÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Siber güvenlik uzmanı Ali Keskin'in paylaştığı görüntülerde, tacizci, markette alışveriş yapan kızın yanına yaklaşarak kızı elle taciz ediyor. Görüntüleri paylaşan Ali Keskin, yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından "Bir dostumun kızı tacize uğramıştır. Dün güçlükle ifade vermiştir. Bugün ailesi ile birlikte İngiltere'ye dönüyor. Bu şerefsizin yaptığının yanına kalmasını istemiyorum konunun takipçisi olacağım." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMARKET