UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYKO CEPKİN SAHNE ŞOVLARINI FARKLI BOYUTA TAŞIYOR!

Bin metre yükseklikten, uçaktan atlayıp bu show için özel olarak tasarlanmış paraşütü ile festival alanına inecek...

HAYKO CEPKİN SAHNE ŞOVLARINI FARKLI BOYUTA TAŞIYOR!

Yapmış olduğu albümler, sahnede anlattığı hikayeler ve her defasında konserlerinin sadece bir konserden ibaret olmadığını vurgulayan ve bunu seyircisine hissettiren Hayko Cepkin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve projelendirdiği 'festivale paraşüt ile inme' hayalini bu yıl gerçekleştiriyor.

Müzisyen kimliğinin yani sıra, extreme sporlara olan ilgilisi ile de bilinen Hayko Cepkin lisanslı bir paraşütçü. Daha önce TSK ve Türk Hava Kurumu ile rekorlara imza atan ve hedef şampiyonluğu da bulunan müzisyen, bu iki tutkusunu birleştirerek dünya üzerinde bir ilke imza atacak.

Bugüne dek denenmemiş olan bir performans ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Hayko Cepkin şunları söylüyor: “Hayatımı hep hedeflediğim doğrultuda planlı, programlı ve disiplinli bir çizgide yürüttüm. Kendimi realist bir hayalpereste benzetirim. Başarıda şans faktörüne inanmadığım için hep daha iyisi için çalıştım. Bu sayede yıllardır sevenlerime ve kendime karşı verdiğim sözleri tutabildim. Şimdi bu sözlerden birini daha gerçekleştirme zamanı… Sevenlerimin heyecandan çarpan kalbi ve duaları beni bu performansta da dimdik ayakta tutacaktır, buna eminim. Bu proje Türk Hava Kurumu’nun uçağı, pilotları ve teknik yer ekibi, yani kısacası bir fiil desteği ve sponsorluğu ile gerçekleşecek.

Hayko Cepkin'in sahneye paraşüt ile ineceği performansı 2 Eylül tarihinde gündüz ışığına ihtiyaç duyulduğundan, saat 19:30’da Balikesir, Zeytinli Rock Festivali'nde gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhayko cepkin