UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KREMİN İÇİNE KENDİ KANINI EKLEYEN ÜNLÜ İSİM KİM?

Kadınların güzellik uğruna yaptıkları şeyler saymakla bitmez. Hatta bazen sınırları aşıp çok alışılmadık yollara bile başvurabiliyoruz. İşte dünyanın en ünlü kadınlarının uyguladığı ilginç yöntemler!

KREMİN İÇİNE KENDİ KANINI EKLEYEN ÜNLÜ İSİM KİM?

Kim Kardashian

Kim Kardashian kendi açıklamasına göre parmağından alınan kanı ayrıştırarak yüz derisinin altına enjekte ettirmiş. Bunun cilde elastikiyet kazandırdığını söyleyen Kardashian uygulamayı bir sefer yaptırdığını ve bir daha asla yaptırmayacağını söylüyor.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez de yaşını göstermemesiyle ünlü bir güzel. Bunun arkasında yatan sır ise yüzüne insan plasentası içeren bir maske sürmesiymiş.

Madonna

Efsane şarkıcı Madonna bir kocakarı yöntemi olarak bilinen "kupa çekme" yöntemiyle genç kaldığını iddia ediyor. Bu yöntem kan dolaşımını hızlandırıp hücre yaşlanmasını yavaşlatıyormuş.

Victoria Beckham

Victoria Becham yüz güzelliği için Kore'den gelen bir krem kullanıyor. Bu krem bülbül dışkısı içeriyormuş...

Bella Hadid

Bella Hadid'in ilginç bir inanışı var: Makyajını ters durarak yaptırırsa daha doğal görüneceğini düşünüyormuş.

Beyonce

Beyonce zaman zaman kaşlarına yapıştırıcı sürerek daha kalkık ve yay gibi görünmelerini sağlıyormuş...

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin kullandığı nemlendirici kremin içine kendi kanını ekliyormuş.

Demi Moore

Demi Moore da bir türlü yaşlanmayan güzellerden. Bunun sırrının ise sülük tedavisi olduğunu açıklamış. Evet, bildiğimiz sülük!

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones güzel saçlarıyla tanınıyor. Ünlü oyuncu bunun sırrının düzenli olarak uyguladığı bira-bal maskesi olduğunu açıkladı. Saçları güçlü ve yumuşak yapan bu maskeyi kullanacak kadınları ise maskenin kötü kokusu konusunda uyarıyor.

Lady Gaga

Lady Gaga yüzündeki kırışıklarla mücadele etmek için ilginç bir yöntem seçmiş: Kulağının arkasında görünmeyen bir yeri özel bir bant yapıştırarak geren Lady Gaga sonuçtan memnun gibi görünüyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEYONCE  MADONNA  KİM KARDASHIAN