UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUSE VAROL ÇOK SİNİRLENDİ! "KİMSE BENİM ÖZELİME KARIŞAMAZ"

Buse Varol bazı takipçileri tarafından eleştirilere maruz kalınca, instagram sayfasından onlara sert bir yanıt verdi.

BUSE VAROL ÇOK SİNİRLENDİ! "KİMSE BENİM ÖZELİME KARIŞAMAZ"

Buse Varol bugün sosyal medya sayfasından eşi Alişan ile birlikte bebeklerinin cinsiyetini takipçilerine duyurarak, “erkek çok istiyorduk” şeklinde bir video yayınlandı. O anlarını paylaşan Varol’a sosyal medya sayfasından kız erkek ayrımı mı yapıyorsunuz şeklinde eleştiriler geldi.

Bunun üzerine güzel oyuncu da yine sosyal medya sayfasından şu yanıtı verdi.

“Herkese dert olmuş yayınladığım video! Açıklama yapayım merak edenlere, ben veya eşim cinsiyetçilik yapmıyoruz, asla da kız olsun erkek olsun demedik, hep sağlıklı olsun dedik ama erkek istiyoruz dedik. Farkındaysanız burası benim instagram hesabım ve ben ne İSTERSEM onu paylaşırım! Rahatsız olan varsa lütfen takipten çıkarsın. İster çocuğumun ultrason fotoğrafını koyarım istersem başka bir şey kimse benim özelime karışamaz!

Atıp tutmak ne kadar kolay kötü yorumcular için! Benden size bir tavsiye, Hayatta sadece sevgi olduğu zaman herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. HOŞGÖRÜSÜZ olursanız böyle hayat daima karşınıza sizin aynanız olan insanlar çıkarır ve mutsuzluktan içiniz kurur. O yüzden benim fotoğraflarıma yorum yaparken önce bir düşünün aynaya bakın! OKEY”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBUSE VAROL  ALİŞAN