UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN’IN ESKİ NİŞANLISI EDA EROL İLK KEZ KONUŞTU! "BİTTİ GİTTİ"

Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol, Posta gazetesinden Suna Akyıldız’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eda Erol, Alişan ve Buse Varol’a mutluluklar diledi…

ALİŞAN’IN ESKİ NİŞANLISI EDA EROL İLK KEZ KONUŞTU! "BİTTİ GİTTİ"

İşte Eda Erol’un açıklamaları:

Nasıl bir dönemden geçiyorsun?

Her şey iyi. İçsel enerjim ışıl ışıl. Güzel projelere dahil oldum ve heyecanlıyım. Her sabah başka uyanıyorum, muhteşem!

Aslında müzik öğretmenisin değil mi?

Evet. Afyon Kocatepe Konservatuarı’nda yaylı çalgılar bölümünde okudum. Yan çalgı aletim piyanoydu. 2011’de İstanbul’a geldim. İki yıl bir özel okulda çalıştım. Özel derslere devam ettim. Ama geçen sene oyunculuğa başlayınca öğretmenliği bırakmak zorunda kaldım.

Oyunculuk nasıl aklını çeldi?

Hep vardı içimde. Afyon’da imkanlar kısıtlı olduğu için İstanbul’a gelir gelmez, Sadri Alışık’ta oyunculuk derslerine başladım. 2012’de ‘Stajyer Mafya’ filminde oynadım.

Nasıl roller seni etkiliyor?

Çok pozitifsin, seni çığlık atarken düşünemiyorum... Evet, doğru çığlık atamıyorum ve bana da hep çığlık sahneleri geliyor. Genelde tepkilerimi sessiz veririm. Bu tarafı biraz geliştirmem gerekiyor sanırım. Ama bazı teknikler var, o sayede bir şekilde çığlık atabiliyorum (Gülüyor).

Yeni projeler var mı?

İkinci filmim ‘Tatlı Bela’ Haziran’da gösterime girecek. Romantik komedi. Gökhan Keser ile oynadım. Orhan Kılıç ile de üçüncü filmimi çektik İzmir’de. İkisinden de çok keyif aldım.

Ablan Esra Erol... Kardeşler arasında, kimin sözü geçer?

Hiç öyle bir durum yok. İstiyorsam, “İstiyorum” derim. İstemiyorsam, “İstemiyorum” derim, net. Herkesin fikri eşittir.

Oyunculuk konusunda desteği oldu mu?

Ünlü bir ablam var ama hiçbir zaman arkasına sığınmadım, bir talepte bulunmadım. Yanımda hep menajerim Selçuk Kaya vardı. Sosyal medyada da insanlar yanlış anlamasın diye, ablamı fazla paylaşmam. Ben duygusal, hassas bir kızım. Her attığım adıma dikkat ederim. İnanmadığım hiçbir şeyi yapmam.

Bu kadar otokontrol yorucu olmuyor mu?

Kendiniz, adınız, evlatlarınız için sonrasını düşünmek zorundasınız. 32 yaşındayım ve çok şükür kafam hep dik.

Ünlü birinin yakınıysan her işe 1-0 yenik başlıyorsun, değil mi?

Evet. Bu kadar başarılı bir ablanın kız kardeşi olmak zor. Tanınmadan önce kimseye Esra Erol’un kardeşi olduğumu söylemiyordum. Önce kendimi tanıtıyordum, zamanı geldiğinde karşı taraf öğreniyordu ve “Aaa, neden söylemedin” diyorlardı. Beni kafalarında şekillendirmeden önce beni tanısınlar istiyorum.

Hiç mi torpili olmadı sana?

Hiç, sıfır. Bir de şu var: Evet, ablanız size torpil yapar ama yeteneğiniz yoksa, olmaz. Bu işe emek verdim. Tek dezavantajım bu zamana kadar oyunculuk yeteneğimi göstermemiş olmam. Bunun için pişman mısın?

Sanırım öyle. İnsanlar beni tek olayla, “Alişan ile nişanlanan kız’ olarak tanıdılar ama o ben değilim ki! Ben şu an gördükleri kızım.

Sanki karşımda Aslı Enver var, benziyorsunuz.

Gurur duyarım. Çok güzel bir kadın. Beni ona hep benzetirler. Hiç karşılaşmadık ama naif, duru bir oyuncu. Güzel bir enerjisi var.

Estetik yaptırdığın çok konuşuldu...

Hiç estetiğim yok. Bir kez sadece saçımı boyatmıştım ona da pişman oldum zaten. Saçlarımın kendi rengi bu. Sadece düzenli cilt bakımı yaptırıyorum. Ayrıca estetik yaptırmak ayıp değil. Gerektiğinde yaptırırım.

Alişan ile nişanlılık döneminde de çok gündemdeydin... Neler yaşadın?

O da bir yolculuktu, bitti. Herkese mutluluklar.

Evliliği düşünüyor musun?

Şu an sadece “İş iş iş” diyorum.

Evlenirsen oyunculuğu bırakır mısın?

Asla. Herkes çalışmalı. Bu işte ilerlemek istiyorum. Karşımdaki de yaptığım işe saygı duymalı. Hem işini yapıp hem iyi aile yaşantısı olan çok oyuncu var. Kariyer de yaparım çocuk da... (Gülüyor)

Hayatında hep iş mi olacak?

Tabii ki evlenmek de istiyorum. Ama şu an hedefimden sapmak istemiyorum. Aşk güzel şey ama iş her zaman daha ön planda. Oyunculuk en büyük aşkım. Bana, ruhuma çok iyi geliyor. Hayatında biri var mı?

Hayır, yok.

Aşka kapılarını mı kapattın?

Çok zor seviyorum ama nasip, kısmet. İlla bir yerlerde bir şekilde karşılaşırız. Zamanı vardır. Ama hayatımda mutlaka biri olsun diye ısrar etmem. Çünkü ben çok değerliyim. Ruhumu açacağım o kişiye. Aşka çok kıymet veriyorum.

Aile baskısı var mı?

Hayır, alakası yok. Öyle bir aile değiliz. Ben duygularımla yaşıyorum. Olursa onlardan saklamam. Ama aşık olamıyorum, devrelerimde sorun var. Biraz da eski kafalıyım.

Eski kafalı derken?

Örf ve adetlerim var. Hayatıma giren adamın örf ve adet bilmesi lazım. Bugünün ilişkileri bana göre değil. Ruhuma hitap etmiyor, yalnız kalırım daha iyi.

Daha mı rahat yaşıyorlar?

Evet, rahat. Kimseye bir şey demiyorum. O onların tercihi, bu benim. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Kimsenin ne yaptığı da pek umurumda değil...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  eda erol