UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYUŞTURUCUYLA YAKALANAN ÜNLÜ OYUNCUNUN İFADESİ ŞOKE ETTİ!..

“Bizim Hikaye” dizisinin başarılı oyuncusu Yağız Can Konyalı'nın içerisinde olduğu arabadan 19 gram uyuşturucu madde bulununca karakola götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Konyalı’nın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı!

UYUŞTURUCUYLA YAKALANAN ÜNLÜ OYUNCUNUN İFADESİ ŞOKE ETTİ!..

Önceki gün Bebek sahilinde, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında polis ekipleri, dikkatlerini çeken bir araca yanaşıp araç içerisinde bulunanların kimlik kontrolünü yapmak istedi. Yoğun şekilde duman çıkan araca yanaşan ekipler, araç içerisinde oyuncu Yağız Can Konyalı'yı T.A. isimli bir arkadaşıyla otomobil içerisinde otururken buldu.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, otomobilin sahibi Yağız Can Konyalı ve yanındaki arkadaşı T.A.'ya yaptığı kimlik kontrolünde herhangi bir aranma ve yakalama kararına rastlamazken, üst aramasında Konyalı'nın montunun cebinde kalın sarılmış bir sigara buldu.

Arama sırasında, içerisinden gelen ağır koku nedeniyle otomobilde de arama ve inceleme yapan ekipler, Yağız Can Konyalı ve arkadaşı T.A.'yı gözaltına alıp karakola götürdü. Ele geçen sigaranın 19 gram uyuşturucu madde olduğunu belirleyen ekipler, savcılık talimatıyla Yağız Can Konyalı ve arkadaşının emniyette ifadesini aldı.

İfadesinde, polis tutanaklarında mont cebinden çıktığı yazılı olan uyuşturucunun çantadan çıktığını ve kendisine ait olmadığını iddia ederek şaşkınlık yaratan genç oyuncu, "Uyuşturucu olduğu belirtilen şey bana ait değildir. Otomobilin arka koltuğundaki çantada buldunuz. Çalıştığım yerde, çanta açıktadır. Zaman zaman birileri çantama bir şeyler koyup alır. Başka birisi çantama koymuş olabilir" dediği öğrenildi. 

Ele geçirilen sigaranın satış amacı taşımadığı kanaatiyle savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılan Yağız Can Konyalı ve arkadaşı T.A.'dan ele geçirilen uyuşturucu madde de Kriminal Şube Müdürlüğü Laboratuvarı'na gönderildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13