UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN, VİLLASININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!..

Demet Akalın’ın 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın almasının üzerinden bir yıl geçti. Villanın satışını yapan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı.

DEMET AKALIN, VİLLASININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!..

Pop müziğin güçlü isimlerinden Demet Akalın, uzun süredir almayı hayal ettiği villasına geçtiğimiz sene kavuşmuştu.

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın aracılığıyla gerçekleşen satış işlemi sonucunda, Akalın’ın Beykoz Acarkent’te aldığı A Tipi villa, 4 milyon dolarlık fiyatıyla uzun süre konuşulmuştu.

Emlak şampiyonu olarak tanınan Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden dün yaptığı paylaşımda, “İyi ki bu güzel villanın satışına vesile oldum canım. Sağlık, mutluluk ve huzurla otur inşallah”notuyla geçen yıl Akalın’la villa önünde çekildikleri fotoğrafları paylaşarak ilk yıl kutlaması yaptı. Akalın da bu paylaşıma, emojilerle süslediği bir “iyi ki” yorumuyla karşılık verdi.

DEĞERİ 3,5 MİLYON LİRA ARTTI

Öte yandan, geçen seneki 3,57 lira’lık kur hesabıyla 14 milyon 316 bin 800 lira’ya mal olan 4 milyon dolarlık villanın şimdiki değeri ise artış gösterdi. Şu an 4,47 liradan işlem gören dolar nedeniyle o zamanki satışa göre 17 milyon 880 bin TL olan villanın fiyatı yaklaşık 3 buçuk milyon lira’lık bir artış göstermiş oldu.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKALIN