UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN KIRDAR’IN HAYATİ TEHLİKESİ VAR MI?

Gökhan Kırdar dün akşam verdiği konserde rahatsızlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

GÖKHAN KIRDAR’IN HAYATİ TEHLİKESİ VAR MI?

Geçtiğimiz günlerde akciğerlerinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan pop müzik sanatçısı Gökhan Kırdar hazırladığı danslı konser şovuyla dün akşam Zorlu Center’da sevenleriyle buluştu.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökhan Kırdar hastalık süreci ile ilgili konuştu.

Hastalık sürecinde yaşadıklarını anlatan başarılı sanatçı şu şekilde konuştu:

“19 Mayıs sabahı beklenmedik bir şekilde oldu. Ağzımdan kan geldi. Acile gittik. Uzayınca göğüs hastalıkları hastanesine geçtik. Orada yoğun bakımda 3 gün geçirdim”

Hastalığıyla ilgili abartılı haberler yapıldığını ifade eden Gökhan Kırdar, “Twitter’da TT oldu. Tüm Türkiye duydu. Öldü diye yalan yanlış haberler bile çıktı ama gördüğünüz gibi ben çok sağlıklıyım. Tüm Türkiye’den hatta başka ülkelerden de mesajlar geldi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kendim daha güçlü hissettim ve yaşadığım hastalıkla daha kısa sürede baş etmemi sağladı” şeklinde konuştu.

Rahatsızlığının iki hafta önce başladığını söyleyen Kırdar, “Aslında sinyalleri vardı. İki hafta öncesinde de öksürük ve kan vardı. Sonra ben onu şovun hazırlığı derken ihmal ettim. Faranjit vardı ciğerlerimde. Onu iyileştirme konusunda biraz ihmal ettim. Sonrasında da bu boyuta taşınmış oldu. Bronşlarımdaki hasar ve büyüme nedeniyle rahatsızlık” dedi.

Hayati riski olmadığını da sözlerine ekleyen sanatçı kronik bir hastalık tespit edilemediğini ifade etti.

Kırdar, dans gösterisiyle birleşen konseri için de “Dünyada bile benzeri olamayan bir şey yapıyoruz. Sanat dallarının bir araya geldiği bir şov. Bu şovun özelliği de onu izlediğinizde salonda bir enerji bağı oluşuyor ve bir şifalanma yaşanıyor” açıklamasında dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökhan kırdar