UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN YAZARLARI "SELFIE"Yİ DEĞERLENDİRDİ!

Hülya Avşar film çekti, filmin başarısızlığı bile gündem oldu!.. “Selfie” filmiyle denenmemişi denedi, görülmeyeni gösterdi ama istediği gibi tepki alamadı.

TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN YAZARLARI "SELFIE"Yİ DEĞERLENDİRDİ!

Bugün Türkiye’nin önemli köşe yazarları Hülya Avşar ve filmiyle ilgili değerlendirmede bulundular.O yazarlardan olan Özay Şendir, bakın Avşar Kızı ile ilgili neler yazmış.

HÜLYA AVŞAR EFSANESİ BİTTİ Mİ?

Hülya Avşar’ın otobiyografik filmi ‘Selfi’, ilk üç günde sadece bin 302 kişi tarafından izlendi. ‘Hayal kırıklığı’ diye yazıp çizen de oldu sosyal medyada ‘Hülya Avşar efsanesi bitiyor mu?’ yollu yorumlar da yapıldı.   Hem komik hem de geçmişe hiç bakmamış yorumlar bunlar. Avşar’ın oynadığı ve Altın Portakal’da ‘En İyi Film’ dahil, altı ödül kazanan ‘Oryantalya’ da gişelerde fırtına estirmedi. Ya da sanatçının Safiye Sultan karakterini oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’, hiç gün birincisi olmadı.

Bugün kaç kişi kadrosu gerçekten çok iyi olan ‘Yeşil Işık ‘filmini hatırlıyor ya da film hasılat rekorları mı kırmıştı? Sonuç olarak reyting ya da gişe çok uzun yıllardır hayatımızda olan birine dair hüküm kurmak için yeterli değil. Evet bin 302 kişi elbette düşük bir rakam ama İstanbul’da hava sıcaklığının 20 derecenin üzerinde olduğu bir dönemde zaten sinema salonları dolup taşmıyor.

Avşar’ın yaptığı hataya gelince, otobiyografik film yerine keşke anılarını bir kitap haline getirseydi... O zaman çok daha fazla konuşulur, köşelerde yazılır ve kitap ne kadar açık sözlü olursa, ‘En Çok Satanlar’ listesine girmesi de o kadar kolay olurdu. Bugün gişe rakamlarına bakarak Hülya Avşar efsanesini sorgulayanlar da, o zaman ‘Efsane geri döndü’ diye yazıp çizerlerdi...

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözay şendir