UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BOZ VE ASLI ENVER HAFTALAR ÖNCESİNDEN Mİ AYRILMIŞLARDI?

2.5 yıllık ilişkilerini ani bir kararla noktalayan Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisinde ilginç detaylar ortaya çıkıyor.

MURAT BOZ VE ASLI ENVER HAFTALAR ÖNCESİNDEN Mİ AYRILMIŞLARDI?

Önceki gün ayrıldıkları ortaya çıkan ve birbirlerini henüz sosyal medyadan silmeyen Murat Boz ve Aslı Enver'in aslında haftalar öncesinden ayrıldığı söyleniyor.

İddialara göre, Murat Boz, sevgilisini fazla göremediğinden dert yakınırken, Aslı ise çekimlerinin yoğunluğundan dolayı Boz'dan hem daha çok ilgi hem de manevi destek bekliyormuş.

Haftalar öncesinde ayrıldıklan çift, yaşadıklarını sindirmeye çalışırken Murat Boz yaşadığı ayrılığın şokuyla Amerika'ya gitmiş.  Kafa dinlemek ve rahatlamak için Amerika'ya giden Murat Boz ve Aslı Enver'in ihanet yüzünden ayrıldıkları söylentileri ise yalanlandı. 2 gündür telefonlarını kapatan Murat Boz'un, ilişkilerini değerlendirme sürececinde olduğu  da gelen bilgiler arasında... Aslı Enver'in bu konuda ne karar vereceği ise merak konusu.

HALA BİR UMUT VAR!

Yaşadıkları kısa süreli tartışmalarının akabinde birbirlerini daha fazla üzmemek için ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılık haberi yakın çevresi tarafından doğrulansa da yeniden barışma ihtimallerinin olduğu da söylentiler arasında yer alıyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat boz  aslı enver