UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA'DA REHİNE KRİZİ! POMPALI SİLAHLA!..

Bursa’da cezaevinden çıkan bir kişi, eşinin çocukları almasına kızdığı gerekçesiyle kayınvalidesinin evini ateşe vererek pompalı silahla sokağa çıktı. Şahıs elinde bir rehine olduğunu belirterek çocuklarının gelmeden silahı bırakmayacağını belirtti

BURSA'DA REHİNE KRİZİ! POMPALI SİLAHLA!..

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde cezaevinden çıkan henüz ismi bilinmeyen adam çocuklarını görmek istedi.

Eşinin çocukları aldığını öğrenen adam kayınvalidesi ve kayınpederinin yaşadığı evi ateşe verdi.

"ÇOCUKLARIM GELMEDEN SİLAHI BIRAKMAYACAĞIM"

Pompalı silahla sokağa çıkan şahıs çocukları gelmeden silahı bırakmayacağını belirtti. Elinde rehine olduğunu ifade eden adamın ikna edilmesi için polis seferber oldu. Olay yerine çok sayıda polis memuru, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Daha sonra kayınpederinin oturduğu eve giden zanlı, burada ev sahibi ile karşılaştı. Ev sahibini pompalı tüfekle rehin alan şahıs, ardından evi ateşe verdi.

Ev alev alev yandı

Dumanların kısa sürede yükselmesiyle ev alev alev yandı. Daha sonra şüpheli elinde tüfeğiyle rehineyi mahallenin başına getirdi. Polisin bütün çabalarına rağmen şüpheli ikna olmadı. Uzun uğraşlar sonucunda şüphelinin elindeki silah ateş alınca rehine ayağından vuruldu. Şüpheli burada gözaltına alınırken, yaralı ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan şüphelinin yaraladığı kayınpederinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Belirlenemeyen bir sebepten dolayı cezaevine giren şahıs, karısının kendisini aldattığını ileri sürdü. Bunun üzerine cezaevinden firar eden şahıs, Bursa'ya geldiği öğrenildi.

Polisin, olay yerinde incelemesi sürüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURSA  rehine  kriz