UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL YAZDI: "TERAZİ BURCUNDA MAVİ DOLUNAY!"

Yorumlarıyla Astrolojide devrim yapan ünlü Astrolog Dr. Şenay Yangel, “31 Mart 2018 Türkiye saati ile 15:37 de Terazi Burcunda Mavi Dolunay gerçekleşecek.” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL YAZDI: "TERAZİ BURCUNDA MAVİ DOLUNAY!"

Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen addır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir. Ender bir astronomik olay olan Mavi Ay, gökyüzünün ışıltılı yansıması, büyüleyici güzellikteki göksel olay ismi ‘Mavi’ olsa da, aslında Ay’ın rengi genellikle diğer dolunaylardan farklı değildir. Fakat dünya genelindeki orman yangını, volkanik patlama gibi faktörler sebebiyle gökyüzünde kül miktarında artış söz konusu olursa atmosferik koşullara bağlı olarak Ay’ın gerçekten mavimsi bir renk alması mümkün olabiliyor. Bu olay nadiren gerçekleştiği için bazı dillerde “Mavi ayda bir” şeklinde bir deyim bile bulunuyor. Hindular, Mavi Dolunay’a ‘Adhik Maas’, Museviler ise “Adar’ın ekstra ayı” isimlerini veriyor.

Terazi Dolunayın’ da iletişimin gezegeni Merkür de karşıt burç Koç burcunda geri hareketine devam etmekte. Hissettiklerimizi ifade etmekte zorlanabiliriz kendimize dahi itiraf etmekte zorlanabilir kendimizle savaş halinde olabiliriz. Terazi burcundaki Dolunay Satürn ile kare ve geri harekette ki Merkür ‘ün yansıması ile olumsuz düşünme, üzüntü ve yalnızlık duygumuz ağır basabilir kendimize hissettiklerimizi itiraf etmekte zorlanabiliriz. Genel olarak her birimiz iş hayatımız aile ve özel yaşamımızda gergin hisseder anlaşılmadığımızı düşünür ve buna bağlı duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Her zaman olağan kabul ettiğimiz şeyleri kabullenmemiz zordur bir yanımız dur derken bir yanımız isyan eder kendi içimizde ki ikili halini aşabilmek güçleşir.

Anlamlandıramadığımız bir duygusal ruh haline bürünebilir akan gözyaşlarımızla arınmaya ve kendi dönüşümümüzü gerçekleştirmeye adım adım ilerleyebiliriz. Olabildiğince sakin olmalı ve gerçeklerimizden kaçmak ya da yok saymak yerine kabullenmeli başkalarına değil öncelikle kendimize dürüst davranmalıyız. 31 Mart Dolunayının etkileri, 16 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay’a kadar iki hafta sürecek. Terazi Dolunay’ı Sabit yıldız Porrima ile etkileşimde, Asla olmaz ben bunu yaşamam dediğimiz duygusal maddi manevi konuları yaşamaya başlayacağımız enerjiler söz konusu. Maskelerin düşeceği gerçek olanın negatif ya da pozitif anlamda ortaya çıkacağı enerjiler ile karşı karşıyayız. Ya cesaretli davranacak gerçekleri sahiplenecek yolumuzu yeniden inşa edeceğiz ya da başkalarını mutlu edip kendimizi mutsuzluğun derin karanlığına hapsedeceğiz her konuda! Korkularımızın üzerine gitmeli endişe ve kaygılarımızla hareket etmemeliyiz. Bilinçaltımızda varlığını sürdüren ve bizleri engelleyen her şeyi temizlemekte bu engelleri daha da güçlendirmekte bizlerin elinde! Gideceğimiz yolu gerçekçi bir şekilde belirleyebilmemiz bu DOLUNAY’ın enerjilerini doğru kullanmamız anlamına gelir. İkili ilişkilerde tek taraflı fedakarlıklar bu enerjiler altında sonlanabilir. Bir taraf FEDA ederken diğer taraf bundan kar ediyorsa UYANIŞ ve tahammülün bitmesi ile hızlı kararlar ve ayrılıklar kaçınılmaz olabilir.

Bu Dolunayın enerjisi ile Dünya ve Ülkemiz açısından da değerlendirdiğimizde, Doğa olaylarında artışlar madenler ile ilgili kazalar siber saldırılar hukuk ve medya organları ile ilgili beklenmedik spekülasyonlar değişimler sudan ve havadan gelecek zararlar uzun yıllardır görülmeyen salgın hastalıklarda beklenmedik artışlar cinsel suçlarda artış terör saldırıları suikastlar gibi konular ve dünya genelinde Beklenmeyen politik değişimler söz konusu olabilir.

Terazi DOLUNAY’ının bizlere MESAJI:

“Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, Keşkelere sığınacaksan, Söze ama diye başlayacaksan, Girme aşk yoluna. Ask yolunda U dönüsü yoktur! Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna ama bil ki senin de başını isterim yoluma! Kahır, kapris gelecekse senden amenna ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma! Aşk bilek gücü değil YÜREKTİR!..YÜREĞİN YETMİYORSA düşme yollara! Hz. Mevlana

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji