UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İDİL FIRAT’TAN CEM YILMAZ’LA AŞK YAŞIYOR HABERLERİNE JET YANIT!

Adı Cem Yılmaz'la aşk dedikodularına karışan ve geçtiğimiz hafta sonu DasDas'da ünlü komedyenle ayrı ayrı görüntülenen İdil Fırat, önceki gece de DasDas'taydı.

İDİL FIRAT’TAN CEM YILMAZ’LA AŞK YAŞIYOR HABERLERİNE JET YANIT!

Gazetecilerin mekan kapısı önünde beklediğini öğrenen sosyetik güzel İdil Fırat, Cem Yılmaz'la aynı karede yer almamak için koşar adım kendisini bekleyen aracına gitti.

Ünlü komedyen ise önünden İdil Fırat'ın koştuğunu görünce şarkıcı Harun Tekin ve diğer arkadaşlarının arkasına saklandı. Böylece kili hakkında çıkan aşk dedikodusu, ilk kez güç kazandı.

İdil Fırat bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı!

"Doğum günümde inanın hiç böyle gereksiz ve can sıkıcı tefferuatlarla uğraşmak istemezdim fakat beni ve ailemi son derece rahatsız edecek bir saldırı niteliğine vardığı için maalesef farz oldu. Benden bağımsız olarak gelişen haberlerle bir magazin kirliliğinin içine çekildiğim için üzgün ve bu konuda bir meşguliyet yaratıldığı için mahcup hissettiğimi söylemek isterim. 2 sene önce erkek arkadaşımla ilişkimiz bittiğinden beri hakkımda çıkan magazin haberlerinin tamamı yalandır. Herkesin bir ailesinin ve bir sosyal çevresinin olduğu unutularak yapılan yalan yanlış masa başı içi boş haberler ile ilgili hukuki yollara başvuracağımı bildiriyor ve magazin çalışanlarını ciddiyet ve saygıya davet ediyorum." 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERidil fırat  cem yılmaz