UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOCUK İSTİSMARI DÜZENLEMESİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çocuklara yönelik cinsel istismarla ilgili düzenlemeler hakkında, "Taslağı nihayete erdirdik. Muhtemelen önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk olacaktır" dedi.

ÇOCUK İSTİSMARI DÜZENLEMESİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün sözlerinin satır başları şöyle:

Taslağı nihayete erdirdik önümüzdeki haftaya Meclis'e sevk edilebilecek halde. Önümüzdeki hafta Meclis'e sevk olacaktır. Mahkeme görüş alarak kimyasal hadım yoluna gidebilecek.

FETÖ İLE MÜCADELE

Bazıları Türkiye'de de çıkıyor. Bazıları Türkiye'de saklanıyor, bazıları yurtdışında. 'Bunların hepsini bulduk' diye bir şey olmaz. Vatandaşın rahat oturması için devletin görevidir bu. Bunların belli kadroları yurtdışına kaçtı gitti. Bunlarla da mücadele etmek, ekonomik, siyasi, güvenlik boyutuyla bu mücadeleyi bitirdik, başarıyla sonuçlandırdık gibi bir rehavet doğru bir şey değil.

'UYAP'I FETÖ'YE KAPTIRDIK" DEMİŞTİ

Personel bilgi işlem gibi yerlerde, devletin tüm kademelerine sızdıkları hatta 15 Temmuz'dan sonra bazı kayıtların bir şekilde farklı yerlere çalıştıkları tespit edildi. Biz bu konuda da ilgili birimlere yazılarımızı yazdık. Bu konuda ne gerekiyorsa testleri yaptırıyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADALET BAKANI  COCUK İSTİSMARI