UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPER BOWL FİNAL GECESİNE TÜRK HAVA YOLLARI REKLAMI DAMGA VURDU

Sadece Amerika’nın değil tüm dünyanın merakla beklediği Süper Bowl final gecesine Mehmet Öz’ün başrolünde olduğu Türk Hava Yolları reklamı damga vurdu.

SÜPER BOWL FİNAL GECESİNE TÜRK HAVA YOLLARI REKLAMI DAMGA VURDU

Bu yıl 52.'si düzenlenen Amerikan Futbolu Ligi'nde final müsabakası, önceki gece yapıldı.

Maç,  geçen yılın şampiyonu New England Patriots ile Philadelphia Eagles takımları arasında oynandı ve maçın galibi Şampiyon, Philadelphia Eagles oldu.

MAÇIN GALİBİ PHILADELPHIA EAGLES GECENİN YILDIZI THY

Maç heyecanıyla birlikte, dünya starlarının canlı performanslarıyla da milyonları ekranlara kilitleyen organizasyonda Mehmet Öz’ün başrolünde Türk Hava Yolları’nın “Beş Duyu” reklamı da geceye damga vurdu.

50°C sıcaklıktaki Sahra Çölü ve 0°C’nin altındaki Kuzey Işıkları gibi olağanüstü hava şartlarına sahne olan film; Kuzey Avrupa, Afrika ve Uzak Doğu’da çekildi.

Çekimleri bir ayda tamamlanan reklam filmi, insan vücudunun birbirinden son derece farklı ve zıt koşullar altında verdiği büyüleyici tepkimeye temasta bulunarak, izleyiciye “Dünya Daha Büyük! Keşfet!” sloganı eşliğinde, sahip olduğu “Beş Duyu” ile kendi iç dünyasından hareketle tüm dünyayı keşfe davet ediyor.

ABD'DE EN ÇOK İZLENEN TELEVİZYON PROGRAMI

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 170 milyon kişinin izlediği spor organizasyonu Super Bowl, her yıl ABD'de en çok izlenen televizyon programı olma özelliğini taşıyor. Super Bowl finalinin devre arasında ünlü şarkıcı Justin Timberlake sahne aldı. Bu şov milyonlarlarca kişi tarafından izlendi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTHY  MEHMET ÖZ