UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAŞAR İPEK: “SEREN’İN SONUNA KADAR ARKASINDA DURACAĞIM!”

Sosyal medyadan “Bana kadınlığımı hatırlattı.” diyerek Yaşar İpek’e olan duygularını açıklayan Seren Serengil, bugün cezaevine girdi. Yaşar İpek, Serengil’i yalnız bırakmadı. Cezaevine giderken Serengil’in elini sımsıkı tutan Yaşar İpek, Serengil’in avukatı Ersoy Akdemir’le birlikte cezaevi kapısında basın mensuplarına açıklama yaptı.

YAŞAR İPEK: “SEREN’İN SONUNA KADAR ARKASINDA DURACAĞIM!”

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil bugün cezaevine gönderildi.

Seren Serengil, cezaevine giderken polis ekiplerinin aracında Yaşar İpek’le yan yana oturdu ve ikilinin elleri bir an olsun ayrılmadı.

Serengil’in içeri girmesinin ardından Yaşar İpek, Avukat Ersoy Akdemir’le birlikte cezaevinin kapısında basın mensuplarıyla konuştu.

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ BİR OLAYA ŞAHİT OLDUK!

Ersoy Akdemir, Serengil’in aldığı ceza hakkında, “Kamuoyunun çok büyük bir kesiminin içine sindiremediği son derece rahatsız edici tatsız bir olaya şahit olduk. Ben bir hukukçu olarak konuyu böyle yorumluyorum. İnsanlarımıza bir anket yapılıp sorulsa eminin ülke kamuoyunun çok büyük bir kısmı bunun olmaması gereken çok yanlış bir tedbir olduğunu dile getirecektir.” dedi.

HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ!

Seren Hanım’ın hukuki haklarının temini için şu anda diğer üst düzey mahkemelere başvuru yapmak için hazırlık içerisindeyiz. Bu süreç belki yaşandı, tatsızdı hak etmediğimizi düşünüyoruz net olarak fakat bununla ilgili hukuki haklarımızı üst mahkemeler nezdinde kullanıyor olacağız.” dedi.

SEREN’İN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM!

Aşk yaşadığı iddia edilen ve desteğini Serengil’den hiç eksik etmeyen Yaşar İpek ise, “Kapıdan içeri girene kadar biraz daha iyiydi ama içeri girince psikolojik olarak üzüldü. Sonuna kadar arkasında duruyorum. İnşallah çıktıktan sonra kendi haklarını arayacaktır.” dedi.

Yaşar İpek, Seren Serengil’in eski avukatı Ayşegül Mermer’le yaşadığı problemle ilgilide çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yaşadıkları tereddütlerin, araştırma sonucu netlik kazandığını söyleyen İpek’in açıklamasının tamamı için alttaki linke tıklayın!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  yaşar ipek